Ariana Grande:

Fikset tatoveringsblemma - kan ha gått på ny smell

- Hvil i fred lille kullgrill.

IKKE BARE BARE: Popstjerna Ariana Grande (25) ble hånet etter en tatoveringsblemme i går. Nå har hun forsøkt å rette opp i situasjonen - angivelig uten å lykkes helt. Foto: NTB Scanpix
IKKE BARE BARE: Popstjerna Ariana Grande (25) ble hånet etter en tatoveringsblemme i går. Nå har hun forsøkt å rette opp i situasjonen - angivelig uten å lykkes helt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det vil seg tilsynelatende ikke for Ariana Grande (25). Tidligere denne uka presenterte popstjerna en flunkende ny tatovering, som raskt ble det store samtaleemnet på sosiale medier.

25-åringens intensjon var å tatovere låtnavnet på sin nyeste singel, «7 rings», i håndflaten. I stedet forlot hun sjappa med navnet på en japansk kullgrill, eller det som på amerikansk blir direkte oversatt til «Japanese style bbq grill».

Blemma tok hun etter alt å dømme med en god dose humor og selvironi. Med argument om at tatoveringer «heldigvis flasser raskt bort» på hendene, la Grande ballen død.

- Hvil i fred

Noen timer seinere viste det seg derimot at 25-åringen har forsøkt å rette opp i tatoveringen, ved å hente inn eksperthjelp.

«Litt bedre nå. Takk til veilederen min som hjalp meg å fikse dette (...). Vil også rette en takk til legen min for bedøvelsen. Hvil i fred lille kullgrill. Savner deg. Jeg likte deg faktisk veldig godt.»

Dette kunne altså vært enden på visa. Ifølge Independent, Cosmopolitan og Harpers Bazaar er det bare ett problem: Korrigeringen av tatoveringen kan tilsynelatende ha gjort vondt verre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer