Filmet rasende Johnny Depp med mobilen

Banner og kaster et vinglass og en vinflaske i gulvet.

SNIKFILMET: Amber Heard filmet en aggressiv Johnny Depp med mobilen uten at han visste det. Filmen styrker Heard som fra før av har beskyldt Depp for å ha slått henne i ansiktet med en mobiltelefon. Foto: FayesVision/WENN.com /NTB Scanpix
SNIKFILMET: Amber Heard filmet en aggressiv Johnny Depp med mobilen uten at han visste det. Filmen styrker Heard som fra før av har beskyldt Depp for å ha slått henne i ansiktet med en mobiltelefon. Foto: FayesVision/WENN.com /NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det har vært mye dramatikk rundt skilsmissen til skuespiller Johnny Depp og modellen Amber Heard.

Etter kun 15 måneders ekteskap, valgte Heard å søke om skilsmisse. 30-åringen anklager nemlig Depp for å ha vært voldelig mot henne, noe Depp har avvist på det sterkeste.

Heard har også fått innvilget besøksforbud mot eksmannen.

Snikfilmet

I en ny video publisert av nettstedet TMZ har Amber Heard filmet en rasende Johnny Depp som kaster en flaske vin og et glass i gulvet. Han er tydelig aggressiv mot sin daværende kone.

Dette bare kort tid etter anklagene fra Heard om mishandling. Modellen mener nemlig at Depp slo henne i ansiktet med en mobiltelefon under en krangel.

Videoen som TMZ har publisert gjør ikke Heards anklager mindre troverdig, snarere tvert imot.

Modellen snikfilmer med mobilen uten at Depp ser. Han er veldig aggresiv banner og slamrer med skapdører mens Heard spør han om hva som har skjedd.

Tilslutt blir han så aggresiv at han kaster en flaske vin og et glass i gulvet. Deretter oppdager han at kona filmer, og blir enda mer aggresiv. Så tar han mobilen og videoen blir svart. Så slutter den.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer