Dennis Quaid:

Filmstjerna (65) forlovet med 26-åring

Dennis Quaid har funnet kjærligheten igjen.

FORLOVET: 65 år gamle Dennis Quaid har funnet kjærligheten på nytt - i 39 år yngre Laura. Nå bekrefter han at de har forlovet seg. Foto: NTB scanpix
FORLOVET: 65 år gamle Dennis Quaid har funnet kjærligheten på nytt - i 39 år yngre Laura. Nå bekrefter han at de har forlovet seg. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den amerikanske skuespilleren Dennis Quaid (65) har sjarmert mange i senk i løpet av sin suksessrike karriere. Mange forbinder ham med filmer som «Foreldrefellen», «The Day After Tomorrow», «Dine, mine og våre» og «A Dog's Purpose».

På seg har han fått rykte for å være litt av en kvinnebedårer, med tre ekteskap og diverse sidesprang bak seg. Selv om han med åra naturlig nok har blitt eldre, har ikke 65-åringen lagt jakten på kjærligheten på hylla.

Denne uka kunne han bekrefte, etter at ryktene hadde gått en stund, at han har forlovet seg på nytt. Det med 26 år gamle Laura Savoie, som altså er 39 år yngre enn ham.

Romantisk frieri

På mandag kunne skuespilleren avsløre at han hadde planlagt frieriet i over halvannen måned. Han gikk ned på kne på Oahu, Hawaii, forrige uke, og fikk et ja hos sin kjære. Overfor Extra forteller han følgende om den romantiske begivenheten:

- Det skjedde ved Turtle Bay. Det var litt spontant, og hun ble veldig overrasket. Jeg hadde ringen i lomma mi. Jeg ville at det skulle være veldig privat, sier han, og tilføyer at frieriet fant sted i solnedgangen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer