Stjernefamilien Arquette:

Filmstjerna Alexis Arquette er død

Sovnet inn med David Bowies musikk i bakgrunnen. 

DØD: Alexis Arquette, kjent fra flere filmer og tv-serier, døde søndag. Det bekrefter familien. Bildet er fra 2008. Foto: Nikki Nelson/ WENN, NTB scanpix
DØD: Alexis Arquette, kjent fra flere filmer og tv-serier, døde søndag. Det bekrefter familien. Bildet er fra 2008. Foto: Nikki Nelson/ WENN, NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Den transseksuelle skuespilleren og aktivisten Alexis Arquette (47) døde søndag morgen amerikansk tid.

Det bekrefter broren hennes, Richmond, på Facebook. Alexis var søsken av kjente skuespillere som Patricia, David og Rosanna Arquette.

- Broren vår Robert, som ble vår bror Alexis, som ble vår søster Alexis, som ble vår bror Alexis, døde i morges, skrev Richmond på Facebook ifølge People.

Han skriver videre at Alexis døde med familien i rommet, mens David Bowies «Starman» ble spilt i bakgrunnen.

Denne låta har søstera Patricia delt på Twitter i dag. Musiker Boy George kondolerte familien på Twitter, og skrev at «nok et lys er borte fra verden alt for tidlig».

Alexis, født Robert, begynte karrieren som skuespiller allerede som 12-åring. Hun har vært å se i storfilmer som «Pulp Fiction», «The Wedding Singer» og «Of Mice And Men». Skuespilleren var med i over 40 filmer.

I 2007 lagde hun en dokumentar om sitt eget liv, som fokuserte på overgangen fra mann til kvinne. Denne hadde premiere på filmfestivalen i Tribeca. Det skriver New York Daily News.

Overfor People Magazine bekrefter Richmond Arquettes agent at Alexis har gått bort.

Dødsårsaken er ikke kjent.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer