SØKTE HJELP: Skuespiller Melanie Griffith forteller åpenhjertig om den trøblete tiden på slutten av 80-tallet. Foto: NTB scanpix
SØKTE HJELP: Skuespiller Melanie Griffith forteller åpenhjertig om den trøblete tiden på slutten av 80-tallet. Foto: NTB scanpixVis mer

Melanie Griffith:

Filmstjerna åpner seg om rusproblemene: - Selvfølgelig dreit jeg på draget

Har en turbulent fortid. 

(Dagbladet): Hollywood-stjerna Melanie Griffith (59) sleit i mange år med store rusproblemer.

Allerede i 1988, da hennes eldste sønn, Alexander Bauer (31), bare var tre år gammel, ble hun innlagt på avrusning for første gang. Den gang var det for å bli kvitt avhengigheten til alkohol og kokain.

12 år senere søkte «Working Girl»-stjerna hjelp for pillemisbruk. Nå åpner trebarnsmora seg om den vanskelige tiden, i et intervju med bladet Porter.

- Jeg fungerte helt fint som mamma. Jeg var ikke en full-på-gulvet, ut-av-kontroll person, sier hun, ifølge nettstedet E! News.

- Det var ting jeg sannsynligvis burde ha gjort som jeg ikke gjorde, men for det meste var jeg der for barna mine. De hadde på en måte et privilegert sigøyner-liv. Jeg gjorde mitt beste, og kommer til å fortsette å gjøre mitt beste. Men ja, selvfølgelig dreit jeg på draget, fortsetter hun.

I MOR OG FARS FOTSPOR: Melanie Griffith sammen med skuespiller-dattera Dakota Johnson og eksmannen Don Johnson - som hun har vært gift med to ganger. Foto: NTB Scanpix.
I MOR OG FARS FOTSPOR: Melanie Griffith sammen med skuespiller-dattera Dakota Johnson og eksmannen Don Johnson - som hun har vært gift med to ganger. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Fant tilbake til hverandre

Innleggelsen i 1988 kom etter bruddet fra ektemann nummer to, Steven Bauer (60). Oppholdet gjorde at hun fant tilbake til sin første ektemann, Don Johnson (67), som hun var gift med i seks måneder som 18-åring.

Paret giftet seg på nytt i 1989 og sammen fikk de dattera, «Fifty Shades of Grey»-stjerna Dakota Johnson (27).

- Don venta faktisk på meg da jeg kom ut fra avrusning, så vi ble kjærester igjen. Det var den mest naturlige, perfekte og kjærlige ting. Etter en stund fungerte det ikke lenger mellom oss. Jeg tror det er vanskelig når begge to er i medias søkelys, med mindre en gir opp jobben, forklarer hun om bruddet.

Skilte seg for fjerde gang

I 1995 falt Griffith for den spanske skuespilleren Antonio Banderas (56) på settet til filmen «Too Much».

Året etter giftet de seg og ble foreldre til dattera Stella Banderas (20).

Ekteskapet holdt i 18 år, men i 2014 søkte Griffith om skilsmisse.

- Jeg tror en av grunnene til at ekteskapet til Antonio gikk i stykker var fordi jeg satt fast i det. Det er ingen andre å klandre. Det var jeg som ble sittende fast personlig, og jeg kommer aldri til å la det skje igjen. Jeg vil nyte livet, og gjøre hva enn jeg vil når jeg ønsker det, deler hun med bladet, ifølge People.

Selv om eksmannen har funnet kjærligheten på nytt og de fremdeles er gode venner, er Griffiths dating-liv relativt stillestående.

- Jeg er sjenert når det kommer til menn nå. Veldig tilbakeholden. Ingen har bedt meg på date i løpet av de siste to åra, avslører skuespilleren - som tidligere har vært sammen med stjerner som de tidligere skjørtejegerne Warren Beatty (80), Jack Nicholson (79) og Ryan O'Neal (75).

Daughter and father love❤❤❤❤ @stellabanderasgriffith and @antoniobanderasoficial Sweetness💜

A post shared by MELANIE (@melanie_griffith57) on

Ble kritisert for utseendet

Griffith har også følt seg usikker i forhold til sitt eget utseende og har gjennom årenes løp fått utført flere kosmetiske og plastiske operasjoner.

Etter at folk begynte å kritisere resultatet, jobber hun nå med å få tilbake sitt gamle utseende.

- Jeg ble så såret av kommentarene at jeg dro til en ny lege som begynte å fjern all den dritten en kvinnelig lege har puttet i meg. Forhåpentligvis ser jeg mer normal ut nå, sier hun.