Julian Sands:

Filmstjerna er bekreftet død

Funnet død etter at han forsvant for fem måneder siden.

DØDE: Skuespiller Julian Sands er bekreftet død, fem måneder etter at han ble meldt savnet. Foto: PIROSCHKA VAN DE WOUW / Reuters / NTB
DØDE: Skuespiller Julian Sands er bekreftet død, fem måneder etter at han ble meldt savnet. Foto: PIROSCHKA VAN DE WOUW / Reuters / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den britiske skuespilleren Julian Sands ble i januar meldt savnet etter en fjelltur i Mount Baldy-området i San Gabriel-fjellene i Sør-California.

I helga ble det gjort funn av et et menneske i fjellområdet der skuespilleren forsvant for fem måneder siden. Politiet i San Bernardino opplyste om at levningene hadde blitt sendt videre til rettsmedisinere for identifisering.

Tirsdag kveld bekrefter lokale myndigheter i området at det er Sands levninger som er funnet, skriver Sky News. Han ble 65 år gammel.

Det var skuespillerens kone, journalisten Evgenia Citkowitz (59), som først meldte ham savnet, og det ble raskt iverksatt en omfattende leteaksjon, men Sands ble ikke funnet.

DØDE BRÅTT: 12. januar ble Lisa Marie Presley hastet til sykehus. Hun var rockekongen Elvis' eneste barn.Video: NTB. Vis mer

Forrige helg gjennomførte politiet et nytt søk etter 65-åringen. I etterkant av søket uttalte familien seg om forsvinningen.

- Vi er dypt takknemlig for alle menneskene som har jobbet på spreng med å finne Julian, begynte uttalelsen.

- Vi fortsetter å ha Julian i hjertene våre, sammen med fine minner av ham som en fantastisk far, ektemann, oppdagelsesreisende, elsker av naturen og kunsten, og som en fantastisk skuespiller.

Sands etterlater seg kona og tre voksne barn.

FOO FIGHTERS: Trommeslageren i Foo Fighters, Taylor Hawkins, døde på turné. En hel musikkverden uttrykker sin sorg over tapet av den 50 år gamle rockeren. Video: Dagbladet TV / NTB / Foo Fighters. Vis mer

Skuespilleren er blant annet kjent for å ha spilt i en rekke Oscar-nominerte filmer som «Et rom med utsikt» som kom i 1985. Han har i tillegg spilt i blant annet filmene «Warlock», «Arachnophobia» og skrekkfilmen «Naken lunsj».

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer