Filmstjerna fortalte om legningen sin i intervju: - Så innså jeg alvoret i det jeg hadde gjort

Amber Heard trodde det ikke betydde noe at hun var bifil. Det viste seg å ikke stemme.

VERRE ENN HUN TRODDE: Torsdag var Amber Heard blant talerne på Pride & Prejudice-konferansen i New York. Der fortalte hun om tida da hun stod fram som bifil. Foto: Lucas Jackson/ Reuters/ NTB scanpix
VERRE ENN HUN TRODDE: Torsdag var Amber Heard blant talerne på Pride & Prejudice-konferansen i New York. Der fortalte hun om tida da hun stod fram som bifil. Foto: Lucas Jackson/ Reuters/ NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det siste året har Hollywood-stjerna Amber Heard (30) skapt et utall overskrifter, etter at det ble kjent at hun hadde brutt med ektemannen Johnny Depp (53).

For noen år siden var det imidlertid en helt annen privatsak som ga Heard oppmerksomhet i media.

I et intervju med nettstedet AfterEllen i 2010 kom Heard ut av skapet, etter å ha dukket opp på et arrangement sammen med sin daværende kjæreste - kunstneren Tasya van Ree (40).

Den gang tolket flere medier dette som at Amber Heard var lesbisk, deriblant MTV News og Huffington Post. Seinere er det imidlertid blitt klart at filmstjerna, som var i et forhold med Depp fra 2012 til 2016, er bifil.

- Så innså jeg alvoret

Da Amber Heard deltok på en konferanse i regi av tidsskiftet The Economist i New York torsdag, tok hun tilhørerne med seks og et halvt år tilbake i tid. Ifølge SkyNews fortalte 30-åringen at hun ikke tenkte så mye over legningen sin den gang.

- Når jeg hører noen snakke om at jeg kom ut av skapet, synes jeg det er morsomt siden jeg aldri var i skapet, sa hun.

Ifølge «The Danish Girl»-stjerna har hun aldri skjult seksualiteten sin, og hun understreker at hun faktisk aldri gjorde en stor greie ut av det å «komme ut». Da en journalist spurte henne om det direkte, den gangen i 2010, svarte hun bare «ærlig» og «impulsivt».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer