Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Michelle Williams:

Filmstjerna giftet seg med hemmelig kjæreste i skjul

- Jeg ga aldri opp kjærligheten.

NYGIFT: Michelle Williams har funnet lykken, Foto: NTB scanpix
NYGIFT: Michelle Williams har funnet lykken, Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

På 2000-tallet var Michelle Williams (37) og Heath Ledger blant Hollywoods drømmepar, før de gjorde det slutt høsten 2007 og Ledger tragisk gikk bort i januar 2008.

I åra etter «The Dark Knight»-stjernas død, har Williams datet flere profilerte kunstnere - deriblant regissørene Spike Jonze (48) og Cary Fukunaga (41), samt skuespiller Jason Segel (38).

Men alle forholdene har endt i brudd.

Nå overrasker filmstjerna med å avsløre at hun har giftet seg i all hemmelighet - med en mann få i det hele tatt visste at var kjæresten hennes.

37-åringens utvalgte er indie-musikeren Phil Elverum (40), og det svært private bryllupet fant sted tidligere denne måneden, bekrefter Williams i et intervju med Vanity Fair.

Alenefar

Det var kun noen få venner til stede under seremonien samt Williams' datter Matilda (12), som hun har fra forholdet til Heath Ledger, og Elverums tre år gamle datter, som han har fra et tidligere ekteskap.

- Jeg har åpenlyst aldri tidligere i livet mitt snakket om et forhold, men Phil er ikke som alle andre. Og det er verdt noe. Måten han elsker meg på, er måten jeg ønsker å leve livet mitt fullt ut på. Jeg jobber for tiden med å bli fri på innsiden. Jeg oppdrar Mathilda til å føle at hun kan være seg selv, og jeg er endelig elsket av en som får meg til å føle meg fri, forteller hun til magasinet.

I mars postet Williams' bestevenninne, skuespilleren Busy Phillips (39), dette bildet av seg selv, ektemannen Marc Silverstein og deres to døtre, sammen med Phil Elverum, fra eventet March for Our Lives i Los Angeles:

Elverum mistet sin første kone i kreft bare 18 måneder etter at de ble foreldre. Siden den gang har han oppdratt dattera alene, og nylig flyttet de to fra Washington og inn til Williams og hennes datter i Brooklyn.

- Jeg ga aldri opp kjærligheten. Jeg sier alltid til Matilda: «Din far elsket meg før noen synes jeg var talentfull eller pen eller hadde fine klær», deler Williams videre.

Grunnen til at «Blue Valentine»-stjerna nå letter på sløret om kjærligheten, er i håp om å kunne hjelpe andre å komme seg sterkere gjennom tragedie.

- Jeg vil egentlig ikke snakke om noe av dette, men så tenker jeg «Hva om det kan hjelpe noen andre? Hva om andre som også har slitt så mye som meg, og som har lett så mye som meg, finner noe her som kan hjelpe dem?» Ikke slå deg til ro med noe som føles som et fengsel. Eller noe som er vanskelig. Eller som sårer deg. Hvis det ikke føles som kjærlighet, så er det ikke kjærlighet, sier hun.

PRIVATE BILDER: I den nye dokumentaren «I Am Heath Ledger» får vi se private opptak av den kjente skuespilleren. Mye av det har han filmet selv. Video: Spike TV Vis mer

Var lammet av sorg

Skuespilleren har tidligere valgt å holde privatlivet sitt unna offentligheten. Denne beslutningen skal hun ha tatt da ekskjæresten Heath Ledger døde av en overdose i 2008.

Nyheten kom som et sjokk for mange, blant annet fordi han kun var 28 år gammel.

Det tidligere paret skilte lag året før han døde, etter å ha vært sammen i tre år. Etter bruddet og Ledgers tragiske bortgang, ble Williams og dattera boende i eksparets felles hjem i Brooklyn.

I 2014 valgte skuespilleren å flytte fra huset, men det viste seg å være alt annet enn enkelt. I februar-utgaven i 2017 av Wall Street Journal Magazine beskrev stjerna den tunge sorgen.

- Jeg var utrøstelig, fordi jeg tenkte: «Hvordan skal han klare å finne oss nå?», fortalte hun.

Stjerna, som møtte Heath Ledger da de spilte sammen i «Brokeback Mountain» tilbake i 2004, følte den gang at å forlate hjemmet de hadde sammen var et slags svik.

Williams fortalte også i intervjuet den gangen at hun ikke kunne se for seg et liv med en annen mann.

- Det er vanskelig å romantisere romantikk når man er 36 år. Når du har vært forelder i elleve år og gjort det alene, har man ikke romantiske idealer, fordi man må ha den praktiske forståelsen om at man kan klare det alene.

Brukte all energien på datteren

I et intervju med Elle UK i 2015 fortalte hun at det var utmattende å kombinere en vellykket skuespillerkarriere med et liv som enslig mor.

- Jeg føler at jeg oppdrar barn best når jeg ikke jobber. Da glemmer jeg ingenting, og har alt under kontroll, sa hun i intervjuet.

Filmstjerna fortalte videre at flere år som alenemor har gått hardt utover hennes sosiale liv.

- Jeg er den som sovner hele tiden. Du kan invitere meg på fest, og det er en hel scrapbook med bilder av meg som sover. Jeg har fått et kallenavn fordi jeg snorker, fortalte Williams den gang.