Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Jennifer Lawrence:

Filmstjerna med pinlig avsløring: - Jeg drepte nesten en fyr med rumpa mi

Var uheldig under filminnspilling. 

AVSLØRTE: Skuespiller Jennifer Lawrence skapte fullt drama da de filmet inn filmscene på Hawaii. Foto: NTB scanpix
AVSLØRTE: Skuespiller Jennifer Lawrence skapte fullt drama da de filmet inn filmscene på Hawaii. Foto: NTB scanpix Vis mer

Da skuespiller Jennifer Lawrence (26) gjestet det britiske talkshowet «The Graham Norton Show» fredag, kom hun med en spesiell avsløring.

Det var programleder Graham Norton som oppfordret henne til å fortelle en historie fra da hun spilte inn en «The Hunger Games»-scene på Hawaii.

Lawrence spiller rollen som Katniss Everdeen i de populære filmene.

Tydelig pinlig berørt fortalte hun om den dramatiske opplevelsen.

- Vi filmet på Hawaii, og der var det noen hellige steiner. Man skal ikke sitte på dem, men jeg hadde hatt på meg våtdrakt hele dagen... Vel, de steinene var så gode for å klø seg på rumpa, sa hun mens publikum i salen lo.

- Den ene steinen ble løs. Den trillet nedover fjellet og drepte nesten lydmannen vår. Det var en stor dramatisk greie, fortalte hun, ifølge Contactmusic.

- Jeg var skikkelig forelsket i deg

Dette er ikke første gang den berømte Hollywood-stjernen kommer med avsløringer på TV.

Da hun i fjor gjestet talkshowet «Late Night with Seth Mayers», røpet hun overfor TV-verten, Seth Mayers (42), at hun tidligere var forelsket i ham.

KJOLEKRISE: Da Jennifer Lawrence skulle opp på scenen for å ta i mot prisen for beste skuespiller under SAG Awards i 2013, revnet kjolen hennes til alles store forskrekkelse. Video: Reuters / NTB Scanpix Vis mer

- Du vet sikkert dette allerede for jeg har fortalt det til alle i NBC. Da jeg gjorde Saturday Night Live for noen år siden, og du jobbet der, så var jeg skikkelig forelsket i deg, røpet hun.

Kjedelig kjærlighetsliv

Oscar-vinneren har heller ikke lagt skjul på at hun har hatt et trøblete kjærlighetsliv.

- Jeg har ikke blitt berørt av en mann på lang tid.. Det er veldig trist, sa hun til TV-programmet Extra tidligere i år, ifølge Contactmusic.com.

Noen måneder tidligere klaget hun også på at hun aldri blitt bedt på date. Det sa hun under et intervju med bladet Vogue.

- Jeg er ensom hver eneste lørdagskveld. Gutter er så slemme mot meg. Jeg vet hvor det kommer fra; de prøver å etablere dominanse, men det sårer følelsene mine. Jeg er bare ei jente som vil at du skal være snill mot meg, avslørte hun.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling