Harvey Weinstein og Uma Thurman:

Filmstjerna nektet å snakke om Weinstein-skandalen. Tre måneder seinere forteller hun sin historie

- Man føler seg som et dyr som vrir seg unna, sier Uma Thurman.

SNAKKER UT: Filmstjerna Uma Thurman hevder at filmprodusent Harvey Weinstein presset seg på henne på et hotellrom i London. Foto: NTB scanpix
SNAKKER UT: Filmstjerna Uma Thurman hevder at filmprodusent Harvey Weinstein presset seg på henne på et hotellrom i London. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I november uttalte skuespiller Uma Thurman (47) at hun var rasende på Hollywood-produsenten Harvey Weinstein (65), etter at en rekke kvinner har anklaget ham for seksuell trakassering, overgrep og voldtekt.

- Jeg er ikke et barn, og jeg har lært meg at når jeg snakker i sinne, så angrer jeg vanligvis på måten jeg uttrykker meg selv. Så jeg venter til jeg er mindre sint, og når jeg er klar, så skal jeg si det jeg har å si, sa hun til Newsweek den gang.

Thurman har spilt i mer enn sju filmer produsert av Weinstein, deriblant «Pulp Fiction» og «Kill Bill»-filmene, hvor hun også var manusforfatter.

I et nytt intervju med New York Times forteller stjerna at hun nå er klar for å snakke om sine personlige opplevelser med den mektige filmprodusenten.

- Han presset seg mot meg

Hun nevner først en hendelse som skal ha skjedd på et hotellrom i Paris, da Thurman og Weinstein skal ha kranglet over et filmmanus. Han skal ha bedt henne om å ta på seg en badekåpe, og følge med ham til en badstue.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer