Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Alexander Skarsgård:

Filmstjerna overrasket med «munkesveis»

Alexander Skarsgård barterte av toppen av håret for filmrolle.

NY FRISYRE: Den svenske skuespilleren overrasket nylig med ny frisyre på en utstilling i New York. Foto: NTB Scanpix
NY FRISYRE: Den svenske skuespilleren overrasket nylig med ny frisyre på en utstilling i New York. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den svenske skuespilleren Aleksander Skarsgård (41) har de siste åra gjort stor suksess i Hollywood.

Skarsgård ble for alvor kjent i rollen som Eric i «True Blood» og i 2016 gjorde han suksess i rollen som Tarzan, i den filmatiserte utgaven av den populære Disney-animasjonsfilmen «Legenden om Tarzan». I år har han også vært å se i rollen som konebankeren Perry Wright i den store Emmy-vinnende HBO-serien «Big Little Lies».

Suksessen har gjort svensken til en av Hollywoods mest ettertraktede menn, men da stjerna ankom åpningen av Louis Vuittons «Volez, Voguez, Voyagez»-utstilling i New York denne uka, var det mange som ble sjokkert over stjernens nye hårsveis. Skarsgård hadde nemlig barbert av alt håret på toppen av hodet i en klassisk munke-frisyre.

Sammenliknes med prins William

Den britiske avisa Daily Mail har vært freidig nok til å sammenlikne Skarsgård med prins William, som de siste åra har fått en tynnere hårmanke av helt naturlige årsaker.

Men det er neppe prins William Skarsgård er ment å etterligne.

Ifølge Expressen har Skarsgårds oppsiktsvekkende frisyre sammenheng med hans siste filmprosjekt «The Hummingbird Project», som spilles inn i disse dager.

ETTERTRAKTET: Skuespiller Alexander Skarsgård har i en årrekke gjort seg bemerket for en rekke roller i både film og tv-serier. Foto: NTB Scanpix
ETTERTRAKTET: Skuespiller Alexander Skarsgård har i en årrekke gjort seg bemerket for en rekke roller i både film og tv-serier. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Filmen handler om noen børsmeklere som går mot deres gamle sjef i et forsøk på å tjene millionbeløp på en fiberoptisk kabelavtale, hvor Skarsgård spiller en av hovedrollene mot andre store stjerner som Salma Hayek og «The Social Network»-stjerna Jesse Eisenberg.

Skapte hodebry med Emmy-kyss

Da Skarsgård tidligere i høst vant Emmy-pris for sin rolle i «Big Little Lies», var det naturlig nok stor stemning i salen.

Skarsgård klemte flere av vennene og skuespillerne rundt seg, men plutselig lot han seg rive litt for mye med.

I seiersrusen kysset han nemlig motspiller Nicole Kidman (50), som spiller hans kone i tv-suksessen.

Enkelte mente kysset bare var morsomt, mens andre stilte spørsmål ved hvordan man egentlig kommer unna med å kysse en kvinne på munnen foran ektemannen. Kidman var nemlig på prisutdelinga sammen med ektemannen Keith Urban (49),

Selv om kysset vakte stor oppsikt, valgte verken Skarsgård eller Kidman å kommentere kysset i sine takketaler.

En måned etter det oppsiktsvekkende kysset, ble imidlertid Kidman tvunget til å kommentere hendelsen da hun gjestet «The Graham Norton Show». Da programlederen viste bildet av kysset, svarte en tydelig brydd Kidman følgende:

- Hvorfor viser du DET bildet? Jeg kysset ektemannen min også!, sier Kidman i videoklippet som blant annet Time har publisert.

- Jeg har en fantastisk, støttende og nydelig ektemann som jeg elsker mer enn noe annet i verden. Jeg ga Alex et gratulasjonskyss, og han var som en utstillingsdukke, fortsatte skuespilleren i programmet.

Suksessfull skuespillerfamilie

Alexander Skarsgård er bare én av den anerkjente skuespilleren Stellan Skarsgårds (66) sju sønner.

Og selv om 41-åringen er blitt et kjent internasjonalt navn med sine store roller, har lillebror Gustaf (36) også gjort stor karriere i utlandet. Han har nemlig har spilt en av hovedrollene i tv-serien «Vikings».

EDRUSKAPSKURS: Skuespiller Gustaf Skarsgård forteller om hvordan han la om livet etter å ha deltatt på morens edruskapskurs. Video: NRK Vis mer

Sønnen Bill (27) har på sin side roller i flere filmer bare i år, deriblant «Atomic Blonde» og nyinnspillingen av skrekkfilmen «IT». Han har også spilt i Netflix-serien «Hemlock Grove» og i den norske dramafilmen «Victoria».

Valter (21) er snart aktuell i thrilleren «Lords of Chaos», som handler om det norske black metal-miljøet på 90-tallet, og i fjor spilte han i tv-serien «Svartsjön».

I tillegg gjorde Stellan Skarsgårds datter Eija Skarsgård (25) modellkarriere i tenåra, etter å ha blitt oppdaget på en «Pirates of the Caribbean»- premiere.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!