Skuespiller Emily Blunt:

Filmstjerna sliter med stamming: - Jeg ble mobbet ganske mye

Emily Blunt avslørte sitt personlige drama.

BLE MOBBET: Emily Blunt forteller om at ble mobbet i oppveksten fordi hun stammer. Foto: AFP PHOTO / DANIEL LEAL-OLIVAS
BLE MOBBET: Emily Blunt forteller om at ble mobbet i oppveksten fordi hun stammer. Foto: AFP PHOTO / DANIEL LEAL-OLIVASVis mer

Som en av Hollywoods mest ettertraktede skuespillere, er Emily Blunt (33) vant til å pugge tekster, svare på vrine spørsmål fra journalister og snakke foran store folkemengder.

Derfor kommer det kanskje som en overraskelse for noen at «The Girl on the Train»-aktuelle stjernen slet fælt med stamming i oppveksten.

- Jeg tror at de utfordringene man må takle gjennom livet til syvende og sist baner vei for hvem man blir som voksen, forteller hun til InStyle magazine, ifølge Daily Mail.

Klarte ikke si sitt eget navn

- Jeg ble mobbet veldig mye for stammingen min, og den dag i dag hater jeg mobbere og uvennlighet i mennesker.

Stammingen var så ille at skuespilleren fortalte folk at hun het alt annet enn Emily fordi hun slet så mye med å si sitt eget navn.

- Navn er alltid vanskelig fordi man kan ikke erstatte det med et annet ord, og det er så mye press knyttet til sitt eget navn.

- Selv i dag, hvis jeg er sliten eller føler meg satt i en vanskelig situasjon, kan jeg noen ganger slite med å få frem ordene, forklarer hun.

STJERNEPAR: Emily Blunt og John Krasinski giftet seg i 2010, og i ettertid har de fått to døtre sammen. Foto: NTB scanpix
STJERNEPAR: Emily Blunt og John Krasinski giftet seg i 2010, og i ettertid har de fått to døtre sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer

«The Devil Wears Prada»-stjernen avslører videre at hun fremdeles må forberede seg mentalt før hun sier navnet sitt når hun ringer noen.

- Det blir alltid en stor pause fra når vedkommene spør «Hvem er det som ringer?» til jeg klarer å svare «Emily Blunt», innrømmer hun.

- Kom kraftig tilbake da jeg var gravid

I 2010 giftet Blunt seg med skuespillerkollega John Krasinski (36), kjent fra komiserien «The Office», i en romantisk seremoni i Italia.

For to år siden fikk de datteren Hazel, og i sommer ble de foreldre for andre gang da Violet (3 mnd) så dagens lys.

Under sitt første svangerskap forverret plutselig stammingen seg.

- Jeg hadde på en måte vokst det fra meg, men morsomt nok kom det ganske kraftig tilbake da jeg var gravid. Det var interessant, fortalte hun til Radio Times i fjor, ifølge ContactMusic.