UHELDIG: Flere av eiendelene til skuespiller Hugh Grant (58) er visstnok på avveie etter et noen tok seg inn i 58-åringens bil i helga. Foto: NTB Scanpix
UHELDIG: Flere av eiendelene til skuespiller Hugh Grant (58) er visstnok på avveie etter et noen tok seg inn i 58-åringens bil i helga. Foto: NTB ScanpixVis mer

Hugh Grant:

Filmstjerna trygler om hjelp etter innbrudd

Utsatt for frekt biltyveri.

Det er på Twitter at den britiske skuespilleryndlingen Hugh Grant (58) etterlyser én eller flere gjerningspersoner, etter å ha blitt utsatt for det han beskriver som et tyveri.

Ifølge Grant har noen brutt seg inn i den parkerte bilen hans i London søndag kveld. Innbruddstyven(e) skal ha fått med seg flere av skuespillerens eiendeler, deriblant et filmmanus med uerstattelige notater.

«Sjansen for at noen vet hvem som har brutt seg inn i bilen min, er kanskje liten. Hvis noen likevel vet hvem det er, vær så snill å overtale dem om å returnere manuset mitt, i det minste. Det inneholder mange uker med notater og ideer», bønnfaller 58-åringen.

Flere verdisaker

De frekke tyven(e) skal trolig også ha fått med seg de såkalte helsekortene til flere av Grants barn, opplyser skuespilleren. 58-åringen har tre barn (født 2012, 2015 og 2018) med den svenske tv-produsent-kona Anna Eberstein (39).

I tillegg har han to barn (født 2011 og 2012) med eksen Tinglan Hong.

BBC skriver at Grant ønsker sine stjålne eiendeler returnert til tv- og filmproduksjonsselskapet Ealing Studios i Vest-London. Kanalen har forsøkt å komme i kontakt med politiet for en kommentar, foreløpig uten hell.

Det er ikke første gang «Notting Hill»-stjerna opplever å bli utsatt for ugjerninger. I fjor sommer fortalte Grant at kona hadde blitt «kidnappet» på ekteparets bryllupsreise, etter å ha havnet i klammeri med en taxisjåfør i Paris.

- Fikk panikk

- Jeg hadde ikke kontanter, og hadde på forhånd forsikret meg om at sjåførens bankterminal var i orden. Da vi kom fram, virket den ikke. Han maste deretter etter penger, men det hadde jeg ikke. Da brøt helvete løs, fortalte Grant under en opptreden i talkshowet «Late night with Seth Myers».

GIFT: Hugh Grant og svenske Anna Eberstein giftet seg i fjor. Her er de avbildet sammen under Golden Globe-utdelingen tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Hugh Grant og svenske Anna Eberstein giftet seg i fjor. Her er de avbildet sammen under Golden Globe-utdelingen tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Videre fortalte 58-åringen at paret først prøvde å løse saken ved å kjøre til en minibank. Da denne heller ikke virket, fikk Grant panikk, og ba sin kone, som fortsatt satt igjen i bilen, om å gå ut.

- Det var jo bare snakk om seks euro eller noe sånt, så jeg sa til sjåføren at vi ikke skulle betale. Da kjørte han plutselig avgårde med kona mi i bilen, fortalte Grant, og la til:

- Det la en liten demper på bryllupsreisen, kan du si. Anna ble ganske fornærma fordi jeg ikke løp etter bilen, men hva er poenget når den kjører i 80 kilometer i timen? Det hadde jo ikke sett bra ut.

Likte ikke ideen om ekteskap

Grant og Eberstein giftet seg i mai fjor, etter flere år som kjærester.

- Det er skikkelig fint å være gift, jeg kan ikke late som noe annet, fortalte han i et intervju noen måneder seinere, der han også la til at han «burde ha giftet seg tidligere».

Til tross for Grants nylige ekteskapsinngåelse, har ikke 58-åringen alltid vært like begeistret for ideen om ekteskap.

I et intervju med radiolegenden Howard Stern i 2016, kom skuespillerstjerna med uttalelser om at folk rett og slett ikke er skapt for å være i trofaste, monogame forhold.

- Jeg kan se det vakre aspektet hvis du gifter deg med akkurat den rette personen, din beste venn - og det er koselig og herlig. Men, folk gjør så mange feil, sa han, før han la til:

- Jeg synes det er noe uromantisk med ekteskap. Du stenger deg av.

Hugh Grant er en stor skuespillerstjerne i Storbritannia, så vel som i Hollywood, og er kjent fra en rekke populære filmer som «Fire bryllup og en gravferd», «Love Actually», «Notting Hill», «Bridget Jones» og «Gutter er gutter». 58-åringen var nylig aktuell med tv-serien «A Very English Scandal».

GJENSYN: I denne snutten får man et gjensyn med flere av de mest sentrale karakterene fra klassikeren «Love Actually», fjorten år etter den første filmen. Vis mer