Hugh Grant:

Filmstjerna trygler om hjelp etter innbrudd

Utsatt for frekt biltyveri.

UHELDIG: Flere av eiendelene til skuespiller Hugh Grant (58) er visstnok på avveie etter et noen tok seg inn i 58-åringens bil i helga. Foto: NTB Scanpix
UHELDIG: Flere av eiendelene til skuespiller Hugh Grant (58) er visstnok på avveie etter et noen tok seg inn i 58-åringens bil i helga. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er på Twitter at den britiske skuespilleryndlingen Hugh Grant (58) etterlyser én eller flere gjerningspersoner, etter å ha blitt utsatt for det han beskriver som et tyveri.

Ifølge Grant har noen brutt seg inn i den parkerte bilen hans i London søndag kveld. Innbruddstyven(e) skal ha fått med seg flere av skuespillerens eiendeler, deriblant et filmmanus med uerstattelige notater.

«Sjansen for at noen vet hvem som har brutt seg inn i bilen min, er kanskje liten. Hvis noen likevel vet hvem det er, vær så snill å overtale dem om å returnere manuset mitt, i det minste. Det inneholder mange uker med notater og ideer», bønnfaller 58-åringen.

Flere verdisaker

De frekke tyven(e) skal trolig også ha fått med seg de såkalte helsekortene til flere av Grants barn, opplyser skuespilleren. 58-åringen har tre barn (født 2012, 2015 og 2018) med den svenske tv-produsent-kona Anna Eberstein (39).

I tillegg har han to barn (født 2011 og 2012) med eksen Tinglan Hong.

BBC skriver at Grant ønsker sine stjålne eiendeler returnert til tv- og filmproduksjonsselskapet Ealing Studios i Vest-London. Kanalen har forsøkt å komme i kontakt med politiet for en kommentar, foreløpig uten hell.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer