Jonah Hill:

Filmstjerna vanskelig å gjenkjenne etter vekttap: - Ville komme i bedre form

Skuespilleren fikk hjelp av «Magic Mike»-stjerna Channing Tatum.

NED I VEKT: Skuespiller Jonah Hill har gått kraftig ned i vekt den siste tida. Her forlater han et middagsselskap i regi av Jimmy Choo tirsdag. På bildet til venstre er han avbildet i 2014. Foto: Pa Photos/ Splash News/ NTB scanpix
NED I VEKT: Skuespiller Jonah Hill har gått kraftig ned i vekt den siste tida. Her forlater han et middagsselskap i regi av Jimmy Choo tirsdag. På bildet til venstre er han avbildet i 2014. Foto: Pa Photos/ Splash News/ NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Skuespiller Jonah Hill (33) har de siste åra portrettert rollefigurer i filmer som «The Wolf of Wall Street» og «War Dogs», og til sistnevnte film la han på seg hele 18 kilo, ifølge UsWeekly.

Da han spilte mot Brad Pitt (53) i «Moneyball» (2011), gikk han derimot ned omtrent like mange kilo, før han med tida altså gikk opp i vekt igjen.

Etter innspillingen av «War Dogs» fra 2016, har Hill nok en gang valgt å gå ned i vekt. Denne gangen er det imidlertid ukjent om livsstilsendringen «bare» skyldes en ny rolle.

Da 33-åringen gjestet «The Tonight Show with Jimmy Fallon» nylig, fortalte han om et ønske om å komme i bedre form.

- Jeg la på meg for denne filmen, «War Dogs», og så fikk jeg lyst til å bli i bedre form, sa Hill til Fallon, ifølge People.

Fikk hjelp av filmkollega

De siste dagene er skuespilleren blitt fotografert ute i Los Angeles, blant annet på vei ut fra et treningssenter og etter en middag i regi av Jimmy Choo.

Og «Superbad»-stjerna er ikke helt lett å gjenkjenne, ettersom han nå er lettere enn noensinne - ifølge tabloidavisa The Sun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer