Raphael Coleman:

Filmstjerne (25) døde brått

Skal ha kollapset mens han var ute på tur.

DØDSFALL: «Nanny McPhee»-skuespillerne i 2005. Raphael Coleman, som spilte rollen som Eric Brown, er her avbildet nederst til høyre. Foto: NTB scanpix
DØDSFALL: «Nanny McPhee»-skuespillerne i 2005. Raphael Coleman, som spilte rollen som Eric Brown, er her avbildet nederst til høyre. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Raphael Coleman, best kjent fra filmen «Nanny McPhee», er død, 25 år gammel. Det skriver flere medier, deriblant BBC.

Også hans mor, Liz Jensen, bekrefter dødsfallet via sosiale medier.

- Hvil i fred min elskede sønn Raphael Coleman, aka Iggy Fox. Han døde da han gjorde det han elsket, jobbet med den mest edle saken av dem alle. Hans familie kunne ikke vært stoltere. La oss feire alt han har oppnådd i dette korte livet og verne om arven hans, skriver mora hans på Twitter.

Colemans stefar, Carsten Jensen, har også uttalt seg i et hjerteskjærende innlegg på Facebook. Der kommer det blant annet frem at 25-åringen kollapset under en tur.

- Han kollapset uten videre helseproblemer midt under en tur og kunne ikke gjenopplives. Jeg fikk lære å kjenne Raph da han var seks år gammel, og vi var så nære, skriver Jensen om sin nå avdøde stesønn, ifølge Daily Mail.

«PARASITE»: Aldri før har en film uten engelsk tale vunnet Oscar for beste film. Til nå. Video: AP/ABC Vis mer

Coleman spilte rollen som Eric Brown, et av sju barn i Brown-familien, i den kjente fantasifilmen fra 2005. Filmens rollebesetning inkluderer også Oscar-vinner Emma Thompson (60), «Love Actually»-stjerna Thomas Brodie-Sangster (29) og «Mamma Mia»-skuespiller Colin Firth (59).

I tillegg til «Nanny McPhee» figurerte han også i filmene «It's Alive» og «The Fourth Kind» i 2009. Seinere ble han ifølge ET Online involvert i klimakampen, noe som ledet ham inn på universitetet i Manchester og videre inn i den globale miljøbevegelsen Extinction Rebellion, også kalt XR, som aktivist.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer