Nathalie Delon:

Filmstjerne er død

Nathalie Delon ble 79 år gammel.

SKUESPILLER: Nathalie Delon i filmen «The Romantic Englishwoman» (1975). Foto: Moviestore/Rex/NTB
SKUESPILLER: Nathalie Delon i filmen «The Romantic Englishwoman» (1975). Foto: Moviestore/Rex/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den franske skuespilleren og modellen Nathalie Delon er død, 79 år gammel, opplyser hennes sønn Anthony Delon på Instagram.

- Min mor døde klokka 11 i formiddag i Paris, omgitt av sine nærmeste. Hun døde av aggressiv kreft, opplyser sønnen til nyhetsbyrået AFP.

Live-published photos and videos via Shootitlive

Delon het opprinnelig Francine Canovas, men skiftet navn flere ganger - først til Nathalie Barthélémy på grunn av ekteskapet med Guy Barthélémy, deretter til Nathalie Delon da hun ble gift med skuespillerlegende Alain Delon, et ekteskap som varte fra 1965 til 1969.

På 1960-tallet ble Delon betraktet som en av verdens vakreste kvinner, og var mye eksponert. Hun ble blant annet lagt betydelig merke til for å ha hatt et forhold til både Eddie Fisher og Richard Burton - begge eksmenn av Elizabeth Taylor.

Delon opptrådte etter 1970-tallet sporadisk i spillefilmer, den siste i 2008.

Anthony, det eneste barnet fra ekteskapet med Alain, postet så seint som 11. januar et nytt bilde av begge foreldrene sammen, med teksten «UROKKELIG KJÆRLIGHET».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer