«Skal vi danse»:

Finalenekt for én av «Skal vi danse»-deltakerne: - Vårt samarbeid er avsluttet

TV 2 bryter med tradisjonen når finalen går av stabelen.

HVEM SKAL UT?: Neste helg er det klart for finalen av «Skal vi danse» 2018. Alle deltakerne er invitert tilbake - bortsett fra én. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
HVEM SKAL UT?: Neste helg er det klart for finalen av «Skal vi danse» 2018. Alle deltakerne er invitert tilbake - bortsett fra én. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sjelden har et program som «Skal vi danse» fått tabloidblekket til å sprute mer enn det har gjort denne sesongen. Foruten nakensjokk, skader og sjokk-exiter, har flere regelrett valgt å trekke seg. En som derimot ble kjeppjaget ut av hele dansekonkurransen, var Frank Løke (38).

Selv svarte han med å gå rett i strupen på kanalen, noe som utløste et mediesirkus uten like.

Nå nærmer det seg derimot et endelig punktum for sesongen. Neste helg går finalen av stabelen, og tradisjon tro inviterer TV 2 samtlige av årets deltakere tilbake på parketten.

Denne gang med unntak av én person.

- Det er normalt at alle får tilbud om å bli med på finalen, men det gjelder ikke i Frank Løkes tilfelle, sier Jan-Petter Dahl, PR- og mediesjef i TV 2.

- Får komme tilbake

Overfor Dagbladet forklarer Dahl at det ligger en åpenbar og naturlig årsak bak avgjørelsen.

- Frank brøt bevisst med produksjonens retningslinjer og dermed brøt han også grunnlaget for videre samarbeid. Han er derfor ikke en del av finaleprogrammet, sier han.

I årets sesong valgte både Aune Sand (52) og Sophie Elise Isachsen (23) å trekke seg. Førstnevnte fordi han ønsket å fristille plassen til utslåtte Amalie Snøløs (22), og sistnevnte grunnet psykiske utfordringer, i tillegg til en infeksjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer