«Kompani Lauritzen»:

Finaletvist overrasker: - Skuffelse

Lørdag skal alt avgjøres, men det blir ikke slik deltakerne hadde sett for seg.

FINALEKLARE: Øyvind «Vinni» Sauvik, Lise Karlsnes, Marte Bratberg og Henrik Thodesen er i finalen av «Kompani Lauritzen». På lørdag avgjøres det hele - med en uventet tvist. Foto: Matti Bernitz / TV 2
FINALEKLARE: Øyvind «Vinni» Sauvik, Lise Karlsnes, Marte Bratberg og Henrik Thodesen er i finalen av «Kompani Lauritzen». På lørdag avgjøres det hele - med en uventet tvist. Foto: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Lørdag er det finale i «Kompani Lauritzen», der fire deltakere skal gjennom en siste test. Det ferske programkonseptet har vist seg å være en suksess for TV 2, og hundretusenvis har de siste månedene benket seg foran skjermene for å følge Dag Otto Lauritzens militærdrama.

Rekruttene har gjennom hele sesongen slitt seg gjennom flere prøvelser og hindre, hvor alt har ledet opp til det siste øyeblikket - et «ultimat oppdrag».

Blir det Øyvind «Vinni» Sauvik, Marte Bratberg, Lise Karlsnes eller Henrik Thodesen som stikker av med seieren?

Hemmelig tvist

Det avgjøres først lørdag kveld, og skjer ikke uten dramatikk. Dagbladet kan avsløre at det kommer en tvist i finaleepisoden, som kommer til å bidra til store endringer for utfallet.

Hva den innebærer vil seerne først få beskjed om i episoden, men resultatet blir at bare én vinner står igjen. Enkelte har trodd at det skulle kåres fire vinnere, men slik blir det altså ikke. Finalist Marte Bratberg forteller at tvisten tok henne på senga.

- Jeg trodde planen var at fire finalister skulle stå igjen samlet, så jeg ble veldig overrasket. Jeg kjente på en ordentlig skuffelse da jeg innså at det skulle kåres én vinner, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer