Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Finanskrise? Ingen hindring for damene på første rad

Kjendiser på New York Fashion Week.

|||
(Dagbladet.no): Finanstørke til tross: Både kjente og ukjente har strømmet til motehusenes visningene i New York denne uka.

Kristen Bell (28), Amanda Byrnes (22), Jessica Stroup (22), søstrene Nicky (25) og Paris (27) Hilton, Milla Jovovich (33) og Kim Kardashian (28) er bare noen av kjendisene som er blitt observert i forbindelse med New York Fashion Week.

De fem førstnevnte satt side om side på første rad da designer Jill Stuart presenterte sin høstkolleksjon i Bryant Park mandag.

- Jeg gir ikke opp moteinteressen selv om jeg ikke kan kjøpe det jeg ønsker meg akkurat nå, sa Kristen Bell da nyhetsbyrået AP spurte om ikke finanskrisen gjør mote mindre moro.

- Jeg lever vanligvis som om det er tilbakegang i økonomien, uansett. Det er fordi jeg ble oppdratt til å være nøysom, sier 28-åringen, kjent for sin medvirkning i TV-serien om «Veronica Mars» og filmen «Forgetting Sarah Marshall».

Bell ble også observert på visningen til Miss Sixty; bare ett av motehusene som lener seg tungt på åttitallet til høsten - både skulderputer og leggvarmere er reintrodusert på catwalken, skriver AP i en annen artikkel.

Paris Hilton hadde ikke tid til å legge igjen et sitat hos APs reporter da snakket i telefonen fra hun kom til Jill Stuart-visningen startet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media