Prinsesse Märtha Louise:

- Finnes mange meninger om meg

Åpner opp om pågangen i nytt intervju med Aftonbladet.

INTERVJU: Prinsesse Märtha Louise sier til Aftonbladet at hun er godt vant med at folk vil vite ting om livet hennes - også om kjærlighetslivet. Her avbildet med kjæresten, Durek Verrett, kort tid etter at forholdet deres ble kjent. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
INTERVJU: Prinsesse Märtha Louise sier til Aftonbladet at hun er godt vant med at folk vil vite ting om livet hennes - også om kjærlighetslivet. Her avbildet med kjæresten, Durek Verrett, kort tid etter at forholdet deres ble kjent. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Prinsesse Märtha Louise (48) og kjæresten, den selvutnevnte sjamanen Durek Verrett (45), har fått svært mye oppmerksomhet etter at forholdet deres ble kjent i mai i fjor.

Presse verden over skrev om forholdet, og det siste året har duoen stått for en rekke overskrifter både her til lands og i utlandet. Nå snakker prinsessa om den store pågangen.

Det er i et intervju med avisa Aftonbladet, gjengitt av Svensk Dam, at Märtha Louise forteller at hun er vant til å leve et liv i offentligheten.

- Det er noe jeg har stått i hele livet. Som barn klarte jeg ikke å takle det i det hele tatt. Men jeg har blitt tryggere med alderen. Etter et langt liv i offentligheten er jeg ikke overrasket over at folk vil vite ting om meg, og jeg har merkelig nok blitt vant til det, sier hun til avisa.

- Jeg følger min vei

Også før hun innledet et forhold til amerikanske Verrett, sto prinsessa i sentrum av flere presseoppslag - blant annet grunnet hennes «evner».

48-åringen hevder nemlig at hun kan kommunisere med både dyr og engler, og drev i mange år selskapet Soulspring, kjent som «Engleskolen».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer