Tix og Efendi:

- Fint å treffes igjen

Tix og Efendi er gjenforent ett år etter romanseryktene begynte å svirre.

GJENFORENT: I fjor oppsto det flørtende stemning mellom Tix og Efendi under Eurovision. Mye kan tyde på at det også er god stemning mellom duoen i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
GJENFORENT: I fjor oppsto det flørtende stemning mellom Tix og Efendi under Eurovision. Mye kan tyde på at det også er god stemning mellom duoen i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

TORINO/OSLO (Dagbladet): Snart er det duket for den årlige sangkonkurransen Eurovision, og lørdag skal den store vinneren kåres. I den anledning har det allerede vært en semifinale, som fant sted på tirsdag, hvor ti land gikk videre - deriblant Norges representant Subwoolfers.

TAR AV SEG MASKA: Ble Tix avslørt som DJ'en til Subwoolfer direkte på Dagsrevyen? Video: NRK Vis mer

Én av dem som er til stede i Italia, nærmere bestemt Torino, er imidlertid Andreas Haukeland - bedre kjent som Tix (29).

Tirsdag kveld var det nemlig full forvirring om hvorvidt han kunne være Subwoolfers DJ Astronaut, uten at «avsløringen» er bekreftet.

Noe som heller ikke er bekreftet, men som virker som et gledelig gjensyn, er Tix og Efendi (31).

Begge var deltakere under fjorårets Eurovision, hvor Efendi representerte Aserbajdsjan, og det skal ha oppstått søt musikk mellom de to konkurrentene.

«EFENTIX»: Andreas «TIX» Haukeland sier han føler kjærlighet, se hva han svarer om flørten. Video: Elias Kr. Zahl-Pettersen. Foto: Heiko Junge / NTB. Vis mer

Etter sangkonkurransen var over, virket det som flørten var et tilbakelagt kapittel, men nå hinter douen imidlertid om en mulig gjenforening.

På Instagrams historiefunksjon har nemlig 31-åringen publisert et kryptisk bilde hvor hun og en annen person leier hender. Hun skriver ikke hvem personen er.

Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

I en videosnutt delt litt seinere har hun imidlertid emneknagget Tix, samt at hun filmer fjeset hans mens de vandrer sammen.

Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Til TV 2 har Haukeland følgende å si om romanseryktene:

- Det er et år siden vi møttes forrige gang og det var veldig hyggelig, så da møttes vi her også. Vi har hengt sammen her i Torino og mimret litt da, vet du. Det er jo ganske spesielt å være del av en sånn TV-boble som Eurovision er.

- Det er ikke mange som kan relatere seg til den opplevelsen akkurat vi har vært gjennom, så det var fint å treffes igjen.

EUROVISION-FLØRT: Aserbajdsjanske Efendi har bitt seg merke i Andreas «Tix» Haukeland før Eurovision 2021 går av stabelen i Rotterdam, Nederland. VIDEO: Elias Kristian Zahl-Pettersen / Dagbladet Vis mer

Dagbladet har vært i kontakt med Tix' manager, som foreløpig ikke har en kommentar.

Mye kan tyde på at duoen også var sammen under semifinalen tirsdag. På Twitter er det delt et bilde av Tix og Efendi fra salen, førstnevnte kledd i Subwoolfers-merch.

«Så hyggelig! Efendi og Tix ett år seinere, og kjærligheten fortsetter», har vedkommende skrevet i posten.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer