Los Angeles:

Fire arrestert for innbrudd hos Rihanna og andre kjendiser

Innbruddstyvene skal ha dratt hjem til kjendiser som skrøt i sosiale medier av å være andre steder enn hjemme.

INNBRUDDSOFFER: Artisten Rihanna er blant de mange kjendisene i Los Angeles som er blitt rammet av innbrudd de siste par åra. Foto: Anthony Harvey/REX/Shutterstock
INNBRUDDSOFFER: Artisten Rihanna er blant de mange kjendisene i Los Angeles som er blitt rammet av innbrudd de siste par åra. Foto: Anthony Harvey/REX/Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): Ei mor på 34 år og tre tenåringsgutter på 18 og 19 år er arrestert i Los Angeles mistenkt for å stå bak innbrudd i hjemmene til kjendiser som Rihanna, Christina Milian og idrettsstjerner som Yasiel Puig og Robert Woods.

Politiet tror de fire er en dela en større innbruddsliga som angriper skuespillere, idrettsstjerner og andre rikinger i Hollywood, melder Associated Press.

To dusin innbrudd

Under en pressekonferanse viste politiet fram flere beslaglagte gjenstander i håp om at ofrene skulle kjenne igjen dyre håndvesker, klokker og smykker.

- Innbruddsligaen kan stå bak omtrent to dusin innbrudd og ha tatt verdier for flere millioner dollar, sier sjef for kommersiell kriminialitet i Los Angeles-politiet, Lillian Carranza, ifølge AP.

Hun forventer at det vil komme flere arrestasjoner i saken.

Politiet tror ofrene er blitt valgt etter å ha lagt ut informasjon i sosiale medier om at de ikke var hjemme, eller at andre turneringsplaner eller timplaner viste at de ikke var hjemme.

Hjemme hos en av de pågrepne beslagla politiet ei liste over mulige ofre. Lista inkluderte basketstjernen LeBron James og skuespillerne Viola Davis og Matt Damon, ifølge Carranza.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer