Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Los Angeles:

Fire arrestert for innbrudd hos Rihanna og andre kjendiser

Innbruddstyvene skal ha dratt hjem til kjendiser som skrøt i sosiale medier av å være andre steder enn hjemme.

INNBRUDDSOFFER: Artisten Rihanna er blant de mange kjendisene i Los Angeles som er blitt rammet av innbrudd de siste par åra. Foto: Anthony Harvey/REX/Shutterstock
INNBRUDDSOFFER: Artisten Rihanna er blant de mange kjendisene i Los Angeles som er blitt rammet av innbrudd de siste par åra. Foto: Anthony Harvey/REX/Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

NEW YORK (Dagbladet): Ei mor på 34 år og tre tenåringsgutter på 18 og 19 år er arrestert i Los Angeles mistenkt for å stå bak innbrudd i hjemmene til kjendiser som Rihanna, Christina Milian og idrettsstjerner som Yasiel Puig og Robert Woods.

Politiet tror de fire er en dela en større innbruddsliga som angriper skuespillere, idrettsstjerner og andre rikinger i Hollywood, melder Associated Press.

To dusin innbrudd

Under en pressekonferanse viste politiet fram flere beslaglagte gjenstander i håp om at ofrene skulle kjenne igjen dyre håndvesker, klokker og smykker.

- Innbruddsligaen kan stå bak omtrent to dusin innbrudd og ha tatt verdier for flere millioner dollar, sier sjef for kommersiell kriminialitet i Los Angeles-politiet, Lillian Carranza, ifølge AP.

TYVGODS: Politikaptein i Los Angeles, Lillian Carranza, viser fram det politiet mener er stjålne gjenstander fra innbrudd hos berømtheter i Los Angeles. Foto: Mark RALSTON / AFP
TYVGODS: Politikaptein i Los Angeles, Lillian Carranza, viser fram det politiet mener er stjålne gjenstander fra innbrudd hos berømtheter i Los Angeles. Foto: Mark RALSTON / AFP Vis mer

Hun forventer at det vil komme flere arrestasjoner i saken.

Politiet tror ofrene er blitt valgt etter å ha lagt ut informasjon i sosiale medier om at de ikke var hjemme, eller at andre turneringsplaner eller timplaner viste at de ikke var hjemme.

Hjemme hos en av de pågrepne beslagla politiet ei liste over mulige ofre. Lista inkluderte basketstjernen LeBron James og skuespillerne Viola Davis og Matt Damon, ifølge Carranza.

Planlagt

Politiet mener at innbruddstyvene skal ha kledd seg pent og kjørt luksuriøse biler for å skli inn i nabolag. Etter å ha banket på dører for å forsikre seg om at ingen var hjemme, skal tyvene ha brutt seg inn gjennom ei dør eller vindu og stjålet kontanter, våpen, klokker og andre gjenstander i løpet av få minutter.

Fredag ble en bil stoppet av politiet for en annen forseelse. Da politiet fant stjålne gjenstander i bilen, kom de på sporet av de pågrepne.

De siste to åra har det vært svært mange kjendisinnbrudd i Los Angeles. Blant annet ble Alanis Morissett frastjålet smykker og verdier for to millioner dollar (om lag 16 millioner kroner) i 2017.

STOLT PRISVINNER: Da popstjerna Rihanna mottot Harvards humantiære pris, la hun vekt på at alle, uansett bakgrunn eller økonomiske situasjon, kan hjelpe andre. Du må bare begynne med å hjelpe én. Video: CNN Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!