<strong>OPERERT:</strong> Lars Lillo-Stenberg ble tidligere denne måneden lagt inn på sykehus etter et hjerteinfarkt, og er nå operert. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
OPERERT: Lars Lillo-Stenberg ble tidligere denne måneden lagt inn på sykehus etter et hjerteinfarkt, og er nå operert. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Vis mer

- Fire trange blodårer ble forsterket med fire friske

Lars Lillo-Stenbergs operasjon var vellykket. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Vokalisten i bandet deLillos, Lars Lillo-Stenberg, ble tidligere denne måneden lagt inn på sykehus på grunn av hjerteinfarkt.

Fredag melder Lars på bandets Facebook-side at operasjonen nå er unnagjort, skriver seher.no.

«Enda en gang må jeg si at jeg er overveldet over all kjærlig omtanke og trøstende hilsener fra dere alle. Operasjonen, som altså var en by-pass, var vellykket. Fire trange blodårer ble forsterket med fire friske, og nå skal dette være like godt som nytt.»

«Kroppen føler seg overkjørt av en trikk etter et slikt relativt stort inngrep, så når dere skriver at jeg må bruke min tid på å finne krefter, så kjenner jeg nå at det er jeg helt enig i. Heldigvis har jeg folk som står meg nær som har vært gjennom det samme og kan guide meg gjennom både opp og nedturer som eventuelt vil komme. Til høsten står jeg på scenen igjen, det er jeg helt sikker på. Tusen takk til dere alle», skriver han blant annet i hilsenen.

Det velkjente norske bandet DeLillos skulle holde en lang rekke konserter utover sommeren, men nå er hele syv spillejobber avlyst i månedene framover, som følge av helseproblemene til den folkekjære musikeren.

Neste DeLillos-konsert er Sarpsborgfestivalen 3. september, opplyser gruppa på sin facebookside.

I tillegg skulle Lars Lillo-Stenberg opprinnelig spille flere solokonserter i løpet av sommermånedene, blant annet på Tjøme.

DeLillos slipper nytt album i oktober, og lanserte singelen «Aldri epleslang» i mai.

Denne saken var først publisert på seher.no.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer