Märtha Louise og Ari Behn:

Firedoblet inntekten etter skilsmissen

Det ble et godt år for både prinsesse Märtha Louise og Ari Behn.

LER HELE VEIEN TIL BANKEN: Ari Behn og prinsesse Märtha Louise hadde et godt år i fjor. Begge tjente betraktelig mye mer enn hva de gjorde i 2016. Foto: NTB Scanpix
LER HELE VEIEN TIL BANKEN: Ari Behn og prinsesse Märtha Louise hadde et godt år i fjor. Begge tjente betraktelig mye mer enn hva de gjorde i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Høsten 2016 kom nyheten om at prinsesse Märtha Louise (47) og Ari Behn (46) skulle gå fra hverandre, etter 14 års ekteskap. Kunngjøringen sørget for at flere ble sjokkert, ettersom dette var en av de første kongelige skilsmissene Norge hadde sett på lenge.

Siden har de to uttalt at de forsøker å ivareta et godt forhold for barnas skyld, og eksparet har tidligere bodd like i nærheten av hverandre. De lever begge hektiske liv med mye jobb, og det har gitt resultater - om vi skal tro de ferske likningstallene som utkom onsdag morgen. Skatteåret 2017 er det første fulle året de to har vært fra hverandre.

I inntektsåret 2016 hadde prinsesse Märtha Louise en nettoinntekt på nærmere 180 000 kroner. Det er ikke verdens høyeste tall, men i fjor virker det som om ting virkelig har løst seg for prinsessa. Hun står oppført med en inntekt på 1,87 millioner norske kroner. Behn har på sin side nesten firedoblet sin inntekt.

- Står på egne bein

Ari Behn kunne i fjor skilte med en inntekt på hele 2,1 millioner kroner, og en formue på nærmere en million.

Det er en stor økning fra inntektsåret 2016. Da sto Behn oppført med en inntekt på 554 000 kroner, som vil si at han nesten har firedoblet inntekten sin på ett år. I tillegg har formuen økt betraktelig, fra 208 000 kroner til 987 000 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer