Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Fjernet bilde av mystisk mann på Instagram. Nå bekrefter hun ny kjæreste

Maria Mena publiserte nytt, men sensurert bilde av sin utkårede.

NY KJÆRESTE: Musikeren Maria Mena (31) skriver på Instagram at hun har skutt gullfuglen, sammen med et bilde av en ny mann. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
NY KJÆRESTE: Musikeren Maria Mena (31) skriver på Instagram at hun har skutt gullfuglen, sammen med et bilde av en ny mann. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tirsdag kveld publiserte Maria Mena (31) et bilde av seg selv med en ukjent herremann på bildedelingstjenesten Instagram.

Like etterpå ble det slettet. Da Dagbladet og Seoghør.no tok kontakt med Mena for å høre om mannen kunne være sangerens nye kjæreste, og hvorvidt dette var årsaken til at bildet ble fjernet, ønsket ikke 31-åringen å bekrefte spekulasjonene.

Nå gjør Mena et nytt forsøk på Instagram. Denne gang med et bilde av mannen alene, sensurert med en tykk hvit stripe over øyepartiet.

«Til info - ble nettopp minnet på at jeg jo lovte å informere dere.. så; fugl, type GULL.. funnet skutt! Takk for oppmerksomheten», skriver Mena.

31-åringen refererer til et intervju med VG hun gjorde i fjor, der hun ga sitt ord på å varsle fansen hvis singelltilærelsen tok slutt.

Mena var tidligere gift med journalisten Eivind Sæther. De skilte seg i 2014, ni år etter at de ble kjærester.

Dagbladet har vært i kontakt med Mena torsdag kveld, som ikke ønsker å kommentere Instagram-innlegget ytterligere, men legger ved en hjerte-emoji.

Hun befinner seg for tida på ferie i Hellas med sin nye kjæreste, som hun foreløpig ikke ønsker å røpe navnet på:

«Han liker'n ikke (oppmerksomheten), derfor skal han ut på sosiale medier i bar overkropp. Haru blitt sammen med en popstjerne så haru det», skriver hun på Instagram.

ÅPENHJERTIG: Artist Maria Mena gjester «Senkveld» og forteller om skilsmissen, isolasjonen i ettertid, og singellivet. Video: TV 2 Vis mer
Hele Norges coronakart