Carina Dahl:

Fjernet svulst i hodet

Carina Dahl måtte nylig gjennom en omfattende operasjon.

PÅ SYKEHUS: Carina Dahl gikk gjennom en heftig operasjon for å fjerne svulsten. Foto: Privat
PÅ SYKEHUS: Carina Dahl gikk gjennom en heftig operasjon for å fjerne svulsten. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg er ikke en som går så veldig ofte til legen, sier Carina Dahl (34) da Dagbladet møter henne hjemme i Oslo. Men dette vil trolig endre seg i tida framover.

For to uker siden måtte nemlig artisten og TV-profilen gjennom en omfattende operasjon etter å ha oppdaget en stor kul ved sitt høyre øre. En kul Carina hadde gått med i mange år.

- Det som måtte til, var at ei venninne av meg hadde fått en ondartet svulst og måtte gjennom 13 uker med cellegift. Det gikk heldigvis bra med henne, men jeg fortalte henne at jeg også hadde en kul, og hun ba meg få den sjekket med en gang, sier hun.

Dahl tok raskt både MR og biopsi, og svulsten i spyttkjertelen måtte fjernes. Hun påpeker at den riktignok var godartet, men at operasjonen hun skulle gjennom, ikke var noen lek.

Knakk sammen

- Jeg tenkte med en gang jeg fikk beskjeden at «kan dere ikke bare ta den bort?». Men jeg husker de sa til meg at vi måtte snakke litt om operasjonen, for det var en veldig komplisert operasjon jeg skulle gjennom, forteller Carina.

Artisten forteller at ettersom spyttkjertelen ligger så nærme ansiktsnerven, og fordi svulsten var såpass stor, var det en risiko for at hun kunne bli lam i halve ansiktet. Derfor måtte de åpne et stort område for ikke å skade nerven.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer