Niklas Silseth Baarli:

Fjernet

Vil ikke returnere tilbake til parken.

BORTE: «Baarli-benken» fra «Alt min far ikke har lært meg» er nå historie. Foto: Skjermdump/TV 2
BORTE: «Baarli-benken» fra «Alt min far ikke har lært meg» er nå historie. Foto: Skjermdump/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært en tøff uke for programleder Niklas Silseth Baarli (33). Tidligere denne uka kunne han og ektemannen Benjamin Baarli Silseth (31) dele at hunden deres, Bjarne, har fått kreft.

Tirsdag fikk programlederen igjen kjipe nyheter: «Baarli-benken» har blitt fjernet fra Heilmannparken i Moss.

33-åringen lagde benken sammen med faren i forbindelse med serien «Alt min far ikke har lært meg» på TV 2, og den ble avduket som en gave til Moss i oktober i fjor - men nå er den altså borte.

UT AV SKAPET: Niklas Baarli forteller om da han kom ut av skapet i «Alt min far ikke har lært meg». Video: TV 2 Vis mer

Det var Moss Avis som omtalte saken først.

Visste ingenting

Baarli kunne fortelle til Moss Avis at han hadde mottatt bilde av at benken var borte, men at han ikke visste hvorfor eller hvordan den ble borte.

Nå viser det seg at benken er fjernet som følge av en opprustning av parken.

- Vi holder på å ruste opp parken til Lyse Netter-festivalen som skal avholdes 10. til 11. juni. På grunn av personsikkerhet kan det ikke være møbler i parken under konserter, forteller eiendomssjefen i Fauna Eiendom, Bernt Godiksen til avisa.

RØRT: Niklas Baarli blir rørt til tårer av å snakke om ektemannen Benjamin Silseth. Video: «Alt min far ikke har lært meg» på TV 2 / NRK / Rød Løper. Reporter: Celina Morken Vis mer

Ingen retur

Godiksen kan også informere om at benken ikke vil bli satt tilbake etter Lyse Netter-festivalen. Dette er på grunn av de nye parkmøblene som skal bli installert i Heilmannparken. Eiendomssjefen sier de er «avhengig av møblering som kan flyttes avhengig av aktivitet».

Ettersom «Baarli-benken» var fastmontert virker det som at det er liten sjanse for at mossinger får gjensyn med benken. Det er heller ikke kjent hvor den har blitt av.

Verken Niklas Silseth Baarli eller Fauna Eiendom har besvart Dagbladets henvendelser.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer