Coronaviruset:

Flere kjendisbryllup på vent

Grunnet coronaviruset er det flere av landets kjendiser som må ta stilling til hva de skal gjøre med bryllupet sitt.

USIKRE: Programleder Samantha Skogrand og forloveden Emil Hegle Svendsen er blant dem som har blitt nødt til å ta stilling til hva de skal gjøre med sitt kommende bryllup. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
USIKRE: Programleder Samantha Skogrand og forloveden Emil Hegle Svendsen er blant dem som har blitt nødt til å ta stilling til hva de skal gjøre med sitt kommende bryllup. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den alvorlige pandemien vi befinner oss i har fått flere følger for ikke bare mennesker, men også arrangementer som premierefester og ikke minst endringer i tv-programmer.

Spredningen av det alvorlige coronaviruset har blant annet ført til at Folkehelseinstituttet har kommet med anbefalinger om at arrangementer med mer enn 500 deltakere avlyses eller utsettes.

Forrige uke ble det kjent at snowboardstjerna Silje Norendal (26) og forloveden Alexander Bonsaksen (33) har valgt å utsette bryllupet sitt et år fram i tid. Paret skulle opprinnelig ha giftet seg i Italia i juni, men så seg nødt til å avlyse.

Norendal og Bonsaksen er imidlertid ikke det eneste norske kjendisparet som hadde store planer om å gi hverandre sine «ja» i år.

Som følge av coronaviruset er det naturlig nok flere som har gått i tenkeboksen hva gjelder sitt kommende bryllup, blant dem programleder Samantha Skogrand (30) og forloveden Emil Hegle Svendsen (34).

- Må faktisk se det an

De skal etter planen gifte seg i Oslo i august, men i den nyeste episoden av podkasten «Babyboom» som Skogrand har sammen med Jamina Blipp (31), kommer det fram at paret har planer om å utsette.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer