Lothepus' selvbiografi:

Flere titalls stakk av med Lothepus-bok uten å betale: - Pinlig

Skal angivelig ha trodd at biografien var gratis.

- ALDRI OPPLEVD LIGNENDE: Leif Einar Lothe var lørdag i Førde for å signere og promotere boka si. Det gikk ikke helt som forventet. Foto: Eivind Senneset / Dagbladet
- ALDRI OPPLEVD LIGNENDE: Leif Einar Lothe var lørdag i Førde for å signere og promotere boka si. Det gikk ikke helt som forventet. Foto: Eivind Senneset / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter at «Fjorden Cowboys»-profil Leif Einar Lothe ble hele Norges «Lothepus» gjennom «Farmen kjendis», har 48-åringen definitivt melket interessen på scenen, på skjermen og ved å stadig lansere nye produkter i sin egen nettbutikk.

TV-profilen har også samlet alle sine beste røverhistorier i en selvbiografi, som nylig ble gitt ut. Boka, tittulert «Lothepus: Går det til helvete, så går det til helvete», er ført i pennen av forfatter Finn Tokvam (45).

I disse dager reiser Lothe land og strand rundt for å promotere selvbiografien, men ifølge Firda gikk det over styr da han og Tokvam dukket opp til boksignering i Førde lørdag.

- Trodde de var gratis

Overfor avisa forklarer butikksjef ved den aktuelle Notabene-butikken, Ann-Katrin Olsen, at rundt 50 eksemplar av Lothepus-biografien forsvant fra stabelen, uten å ha blitt betalt for.

Olsen forteller videre at de ved gjentatte tilfeller måtte stoppe folk som spaserte videre med bøker, uten å gjøre opp for seg.

- De hevdet at de trodde bøkene var gratis, sier Olsen til Firda, og ber innstendig de det gjelder om å komme tilbake og gjøre opp for seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer