Florence Henderson:

Florence Henderson (82) er død

Florence Henderson, kjent fra ikoniske «Brady Bunch», ble 82 år gammel. 

JOBBET TIL SISTE SLUTT: Den amerikanske tv-stjerna Florence Henderson er død, 82 år gammel. Det bekrefter manageren hennes. Bildet ble tatt i 2010, i forbindelse med «Dancing with the Stars». Foto: REUTERS/Fred Prouser, NTB scanpix 
JOBBET TIL SISTE SLUTT: Den amerikanske tv-stjerna Florence Henderson er død, 82 år gammel. Det bekrefter manageren hennes. Bildet ble tatt i 2010, i forbindelse med «Dancing with the Stars». Foto: REUTERS/Fred Prouser, NTB scanpix  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Den amerikanske skuespillerinna Florence Henderson (82) er død. Det skriver People.

Magasinet påpeker at hun var omgitt av venner og familie da hun døde. Det opplyser hennes manager, Kayla Pressman, til nyhetsbyrået AP.

Henderson gjorde stort suksess i rollen som Carol Brady i den nærmest ikoniske serien «The Brady Bunch», som gikk i USA fra slutten av 60-tallet til midten av 70-tallet. Hun var med i alle episodene.

Totalt fem sesonger ble laget, og det har blitt laget utallige spin-offs og filmer i seriens navn. I nyere tid har serien blitt mye brukt i populærkulturen. Kim Kardashian har deriblant uttalt at hun og familien er som en moderne versjon av «The Brady Bunch».

Det norske bandet Youth Pictures of Florence Henderson har også hedret både serien og skuespilleren.

Tre dager før hun døde stilte hun opp på den amerikanske utgaven av «Skal vi danse», for å gi støtte til skuespillerkollegaen Maureen McCormick, som også spilte i «The Brady Bunch».

Siden den kjente situasjonskomedien tok slutt har den nå avdøde skuespilleren vært med i flere andre serier. «Murder, She Wrote» og «The Love Boat» er blant seriene hun var å se i.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer