«Farmen kjendis»:

Flykter i sinne: - Galskap

Dramaet ser ikke ut til å ha noen ende i årets «Farmen kjendis». Tirsdag reiser en deltaker hjem etter et voldsomt oppgjør. OBS! Spoiler.

DRAMATISK: Det blir dramatisk inne på «Farmen»-gården da to av deltakerne har noe uoppgjort seg i mellom. Video: Rød Løper / TV 2 PLAY / Espen Solli. Reporter: Klaus Fjellro / Lina Hekkli. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets «Farmen kjendis» er inne i sin nest siste uke. Søndag var det skuespiller Marit Andreassen (56) som måtte se deg slått av venninna Ingrid Vik Lysne (31) i tvekamp. Etter å ha slått ut Aurora Gude (30) fra sidekonkurransen «Torpet kjendis» like etter, returnerer Andreassen til «Farmen kjendis»-gården drøye 24 timer etter at hun dro.

Det skjer i tirsdagsprogrammet. Onsdag avgjøres «Torpet» inne på Steinsjøen gård. Før dette fortsetter de «evige» intrigene i TV 2-programmet - noe som til slutt fører til at én av «Torpet»-finalistene velger å pakke sekken og reise hjem i sinne og frustrasjon.

Bøndene på «Farmen kjendis» får seg en overraskelse når det plutselig har skjedd endringer på markedet. Video: Luna Lea / TV 2 PLAY. Reporter: Luna Lea. Vis mer

Følte seg sviktet

I søndagsprogrammet fikk TV-seerne se at kjendiskokk Trond Moi fikk gjennomgå av TV-profil Sofie Karlstad (25). Hun kritiserte ham for å snakke henne ned bak ryggen hennes. Karlstad mente at han hadde kritisert måten hun jobbet på til andre, men ikke tatt det opp med 25-åringen selv.

Tirsdag, når de tre nyankomne Erik Anders Sæter (26), Ingeborg Myhre (47) og nettopp Marit Andreassen, ankommer, velger han å ta det opp med Andreassen, som skal ha vært den eneste han tidligere hadde snakket med om temaet.

KASTER KLÆRNE: De andre deltakerne reagerer når Ørnulf Høyer kaster klærne for en vask i nærheten av dem på «Farmen kjendis». Video: TV 2 / Rød Løper. Reporter: Klaus Fjellro. Klipp & Manus: Klaus Fjellro. Vis mer

Han føler seg sviktet av «Farmen kjendis»-kollegaen, siden det virker åpenbart at Andreassen har fortalt Karlstad hva som har blitt sagt i fortrolighet.

- Akkurat det vi snakket om, det vet Sofie. Hun kan bare ha det fra deg, sier Moi i episoden, før Andreassen kontrer med følgende:

- Hun har sagt til meg at hun har det fra Ørnulf?

- Det du og jeg snakker om, det kan ikke Ørnulf vite, fortsetter Moi.

TRIST AVSKJED: Malin Nesvoll får beskjed av legen og produksjonen at hun må trekke seg fra «Farmen kjendis». Video: Klaus Fjellro / Rød Løper / TV 2. Vis mer

- Gjøkerede

Situasjonen eskalerer, og den 56 år gamle skuespilleren tar enda en feid svært tungt.

«Jeg orker ikke gå inn i en sånn psykiatrisk institusjon én gang til», «Hvem kan holde på sånn», «Han mener jeg har forrådt ham som venn», «Jeg gidder ikke det gjøkeredet her lenger» og «Galskap», er blant ordene som faller fra Andreassens munn.

Så tar hun bagen sin og forlater gården. Hun kommer aldri tilbake.

I KRANGEL: Kokken Trond Moi havnet i en opphetet diskusjon. Foto: TV 2
I KRANGEL: Kokken Trond Moi havnet i en opphetet diskusjon. Foto: TV 2 Vis mer

Trond Moi forteller til Dagbladet at han akkurat har sett episoden og at han «gjerne skulle vært den foruten».

- Jeg står inne for det jeg sier og gjør og alt sånt, men jeg og Marit har snakket ut om dette etterpå og vi ler godt av det i dag. Man kommer inn i bobla, blir så glad i hverandre, og det kan sprekke litt når sånt skjer da, mener han.

FLYKTET: Marit Andreassen forlot gården etter konflikten. Foto: TV 2
FLYKTET: Marit Andreassen forlot gården etter konflikten. Foto: TV 2 Vis mer

Han fortsetter:

- Jeg ble ordentlig lei meg. Det var vondt der og da. Og da hun løy meg rett opp i ansiktet ble jeg sinna i tillegg. Plutselig var vi i en situasjon der vi ikke tenkte helt klart. Det var trist på mange måter.

- Smell for åpen scene

- Hva tenkte du da dette oppgjøret raste som verst?

- Jeg tenkte bare at «nå må jeg prøve å telle til ti og få roet dette», men det var ikke så lett. Ingen av oss taklet det noe bra heller.

Moi fikk aldri tatt skikkelig farvel med Andreassen før hun forlot gården.

- Nei, hun bare gikk, så det var veldig vondt i etterkant, for vi fikk liksom ikke snakka ut om det. Vi hadde helt sikkert fått ordnet opp om vi fikk pustet litt med magen begge to.

I en sms til Dagbladet skriver Andreassen, som for under ei uke siden havnet i klammeri også med Ørnulf Høyer, at hun er lei seg for at hun er involvert i nok en scene hun ikke vil være bekjent med.

I KLAMMERI: Ørnulf Høyer har også havnet i diskusjon med Andreassen. Foto: TV 2
I KLAMMERI: Ørnulf Høyer har også havnet i diskusjon med Andreassen. Foto: TV 2 Vis mer

- Det var leit at et så fint vennskap fikk seg en sånn dum smell for åpen scene, men heldigvis er det et ordentlig vennskap og vi har for lengst rydda opp og er gode venner i dag. Trond er en nydelig fyr, han fortjener bare det beste, skriver hun.

THRILLER: Aslak Maurstad og Ørnulf Høyer møttes til øksekast i søndagens episode av «Farmen kjendis«. Det resulterte i tårer. Video: Klaus Fjellro / Rød Løper / TV 2. Vis mer

Moi bærer heller ikke nag til skuespilleren i ettertid.

- Den første praten mellom oss etterpå var fin. Vi fant tonen fort og har en veldig fin dialog i dag, sender hyggelige meldinger til hverandre og er glad når vi sees. Vi har møttes flere ganger etterpå også, sier han til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer