Tom Felton:

Flyktet fra rehab

Takker en spesiell person for at han nå tør å åpne seg om den tunge perioden i livet.

TUNGT: I sin nye bok kan «Harry Potter»-stjerna Tom Felton fortelle at han slet så mye at han måtte søke hjelp. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB
TUNGT: I sin nye bok kan «Harry Potter»-stjerna Tom Felton fortelle at han slet så mye at han måtte søke hjelp. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at magien fra «Harry Potter»-universet fortsatt lever i beste velgående, og at rollefigurene fortsatt er høyt elsket av mange.

Men suksessen har ikke bare vært positiv for alle de involverte.

I sin nye bok åpner Tom Felton (35), som spilte Harry Potters svorne fiende Draco Malfang, seg om tida etter filmsuksessen.

I boka «Beyond the Wand: The Magic and Mayhem of Growing Up a Wizard» forteller Felton om den tunge tida som fulgte etter at den siste filmen i serien rullet over skjermene, for elleve år siden.

Til tross for sentrale roller i flere stor filmer har 35-åringen slitt med å unnslippe stempelet som den slibrige «Smygard»-eleven.

Som følge av dette slet briten lenge psykisk etter «Harry Potter».

- Jeg hadde en gruppe mennesker rundt meg som kjente meg godt nok til å se at jeg ikke var lykkelig. At jeg ikke var den Tom de kjente. Jeg greide ikke tenke klart. Vennene mine så jeg trengte hjelp, uttaler skuespilleren åpenhjertig til Independent.

Videre i boka avslører Felton at alkoholinntaket hans etter hvert ble svært høyt. Til slutt havnet han på rehab.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer