Sara Emilie Tandberg:

Flystreik: Kan miste nesten 100 000 kroner

- Det er veldig vanskelig, sier Sara Emilie Tandberg.

SPENT: Sara Emilie Tandberg skal etter planen ut på reise midt i flystreiken, og er spent på om den kostbare ferien ryker eller ei. Foto: Skjermdump/Instagram
SPENT: Sara Emilie Tandberg skal etter planen ut på reise midt i flystreiken, og er spent på om den kostbare ferien ryker eller ei. Foto: Skjermdump/Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
✈️

SAS-STREIKEN:

 

Fakta og rettigheter

Les mer  

Forrige uke ble det kjent at flere flyteknikere ble tatt ut i streik. Bakgrunnen for streiken har vært flyteknikernes krav om 60 kroner mer per time, et lønnskrav NHO Luftfart mener er urealistisk høyt. Per nå har ingen av partene kommet fram til en enighet.

Som følge av streiken, i kombinasjon med passkrisa, har det oppstått kaos på flere flyplasser, og reiseglade nordmenn kan nå risikere å ikke få reist eller dratt på sommerferie.

Influenser Sara Emilie Tandberg (29) er blant dem som er bekymret for at hun kanskje må droppe flere reiser til utlandet. Det var Telemarksavisa som først omtalte saken.

- Det er vanskelig

Per nå overøses flere med meldinger fra flyselskaper om at fly blir kansellert. Både NHO og NHO Luftfart har varslet lockout i konflikten med flyteknikerne fra natt til søndag 26. juni, dersom de ikke finner en løsning. Det betyr at flyteknikere som så langt ikke er tatt ut i streik, heller ikke kan jobbe.

Tandberg risikerer nå at flyreisen til både Italia og Spania kan bli kansellert.

Etter planen skal hun først reise til Italia på «glamping» lørdag morgen sammen med barna. Turen er planlagt for lenge siden, men nå risikerer de - i likhet med mange andre - at flyet ikke går.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.