Marian Aas Hansen:

Flytter: - Ikke bare fyllekalas og grisefest

Parets boligannonse har fått mye oppmerksomhet på sosiale medier.

73904434
73904434 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I 2018 kom den hyggelige nyheten om at den norske artisten Marian Aas Hansen (46) hadde forlovet seg med kjæresten og kollegaen Zelimir Kulisic.

Artisten, kjent fra forestillinger som «Showgirls» og juleturnéer med blant andre Anita Skorgan, har vært å se i norsk presse i en årrekke. I åtte år var hun sammen med skuespiller Kåre Conradi, før de brøt forlovelsen i 2007.

Nå, i 2021, smiler mildt sagt lykken for 46-åringen. Ikke bare er hun forlovet med drømmemannen, men hun er også midt i en aldri så liten livsendring.

Til Dagbladet kan paret nemlig avsløre at de nå velger å forlate Norge.

- Annerledes annonse

På sosiale medier er det én spesiell boligannonse som har fått oppmerksomhet de siste dagene. En rekke komikere, blant andre Morten Ramm, har nemlig delt parets annonse for huset «Villa Love». Ramms innlegg har fått over 6000 likerklikk.

- I mai 2019 flyttet vi til dette herlige stedet på Hadeland som vi døpte «Villa Love». Et stort hus med plass til familie fra fjern og nær, alle våre instrumenter, kostymer, scenerekvisitter, og ikke minst plass til innspillingsstudio både til musikk og til det som ble «Rosa Sofa», forteller Aas Hansen til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer