Petter og Gunhild Stordalen:

Flytter fra hverandre

Petter og Gunhild Stordalen flytter fra hverandre.

FLYTTER FRA HVERANDRE: Petter og Gunhild Stordalen har bestemt seg for å flytte fra hverandre. Foto: Øystein Sæthre Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Petter (56) og Gunhild Stordalen (40) har bestemt seg for å gå hver til sitt. Det opplyser de om i en pressemelding.

- Det føles rart å sende ut en informasjon om noe så privat, men for å unngå rykter og spekulasjoner velger vi å være åpne om at vi fra midten av november kommer til å flytte fra hverandre, sier Gunhild og Petter i en pressemelding.

I pressemeldingen står det at de har hatt 14 fantastiske år sammen, men at det ikke alltid går som det skal.

Fortsatt venner

- Vi har stått side om side i ekstreme opp- og nedturer, som gjør at vi alltid vil ha et helt unikt forhold. Men vi har begge jobbprosjekter som har gjort at vi har sett mindre til hverandre, sier Gunhild i pressemeldingen, og fortsetter:

- Vi har sammen funnet ut at vi ønsker tid til å gjøre det vi brenner for hver for oss. Vi er fortsatt hverandres beste venner og støttespillere, sier hun.

Ektemannen supplerer:

- Gunhild er mitt livs kjærlighet, og dette forandrer ikke mitt engasjement for henne eller hennes kampsaker. Vi kommer til å fortsette å støtte hverandre i alt fremover også, sier Petter Stordalen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.