«Ex on The Beach»:

Flytter innspillingen

Gjør store endringer etter Hemsedal-bråket.

TIL HELLAS: Innspillingen av neste sesong skjer i Hellas. Dette er gjengen som deltok i sesong tre. Årets deltakere er foreløpig ikke offentliggjort. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery+
TIL HELLAS: Innspillingen av neste sesong skjer i Hellas. Dette er gjengen som deltok i sesong tre. Årets deltakere er foreløpig ikke offentliggjort. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery+ Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Neste sesong av skandalerealityen «Ex on The Beach» skal spilles inn i Hellas, opplyser Discovery i en pressemelding.

Årets sesong ble lagt til hytteparadiset Hemsedal under navnet «Ex on The Beach Afterski». Innspillingen har tidligere funnet sted både på Mauritius og i Brasil, men coronapandemien tvang produksjonen til å spille inn realityserien i Norge.

Når innspillingen av sesong fem starter i august, vil det altså foregå i solrike Hellas.

- Fjoråret tvang oss ut av komfortsonen, da vi så oss nødt til å spille inn «Ex on The Beach Afterski» i Hemsedal. Det er vi svært glade for at vi gjorde, og det virker det som om seerne, med noen svært uttalte unntak, er enige med oss i. I år kommer derimot jula tidlig for ordføreren i Hemsedal, når vi straks er i gang med innspilling av femte sesongen av realityprogrammet i Hellas, sier Magnus Vatn, programdirektør i Discovery Networks, i en pressemelding.

Vatn sikter til misnøyen fra Hemsedal-ordfører Pål Terje Rørby som skapte overskrifter i vinter, der Rørby blant annet mente reality-innspillingen kunne skade Hemsedals omdømme.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer