Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Flytter sammen med kjæresten

Midt i Oslo sentrum.

TRAVEL DAME: Jenny Skavlan er aktuell som programleder i «Fangene på fortet». I tillegg har hun spilt i flere filmer som kommer i løpet av 2011. Foto: Håkon Eikesdal
TRAVEL DAME: Jenny Skavlan er aktuell som programleder i «Fangene på fortet». I tillegg har hun spilt i flere filmer som kommer i løpet av 2011. Foto: Håkon Eikesdal Vis mer

(Dagbladet): «Fangene på fortet»-programleder Jenny Skavlan (24) skal flytte sammen med kjæresten Thomas Gullestad (30), ifølge VG.

Til sommeren flytter paret sammen i Gullestads leilighet i Oslo sentrum.

Her er de i ferd med å bygge ut loftet, skriver avisa.

Enn så lenge bor Skavlan i en leilighet på 34 kvadratmeter, som hun låner av en venn.

Programlederpar Skavlan og Gullestad har vært sammen i to og et halvt år, og denne våren tar paret opp kampen om tv-seernes hjerter med hvert sitt program.

Mens Skavlan stiller med Daniel Franck som programleder for «Fangene på fortet», som har premiere i kveld, legger «Fingern» ut på eventyr med «Klovner i kamp»-kompanjongen Esben «Dansken» Selvig i «Dansken & Fingern».

Gullestad er også en av deltakerne i «Fangene på fortet», så det blir mange kvelder foran tv-skjermen for de to.

Mye tv-titting - Klart vi skal se på, sa Skavlan til Dagbladet da TV3 programlansering i Oslo i forrige uke, og innrømmer at hun selv var ivrig fan av «Fangene på fortet» på 90-tallet.

- Hvis noen hadde sagt til den 8-åringen som beina rundt ute i hagen og lekte «Fangene på fortet», at hun kom til å være programleder for det samme programmet 16 år senere, hadde jeg aldri trodd dem.

BLIR SAMBOERE: Artist Thomas Gullestad og Jenny Skavland. Foto: STELLA PICTURES
BLIR SAMBOERE: Artist Thomas Gullestad og Jenny Skavland. Foto: STELLA PICTURES Vis mer