Sandra Lyng:

Flytter til svigerforeldrene

Artisten og familien er klar for en ny tilværelse i Bærum.

PÅ FLYTTEFOT: Artist Sandra Lyng røper at hun, forloveden Lasse Joachim Langerud og sønnen Sander, skal flytte fra Oslo og bosette seg i Bærum. Foto: Tore Skaar
PÅ FLYTTEFOT: Artist Sandra Lyng røper at hun, forloveden Lasse Joachim Langerud og sønnen Sander, skal flytte fra Oslo og bosette seg i Bærum. Foto: Tore Skaar Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sandra Lyng (33) har mange baller i lufta som artist, barnebokforfatter og ettbarnsmor til sønnen Sander (2) som kom til verden i 2018.

Det samme året forlovet hun seg med samboeren Lasse Joachim Langerud (37). Bryllupet skulle opprinnelig ha funnet sted i mai, men er foreløpig lagt på is grunnet coronapandemien.

– Man vil jo også kunne ha besteforeldre der uten at man tenker at de er i en potensiell fare, bare for at vi skal gifte oss. Det kan vi ikke sjanse på, fortalte hun til Dagbladet i november i fjor.

Selger leiligheten

Til tross for utsatt bryllup kan det se ut til at den lille familien har nok å henge fingrene i likevel. De har nemlig besluttet å flytte fra hovedstaden. Det avslørte Lyng på Instagram-story denne uka.

På spørsmål fra en av følgerne om hvor de skal flytte, svarte Lyng at de skal bosette seg på Haslum i Bærum.

Overfor Dagbladet forklarer artisten bakgrunnen for flyttingen.

– Vi flytter fordi vi fikk muligheten til å bo i huset til foreldrene til Lasse. Huset er delt i to, og til nå har Lasses mormor bodd der. Nå bor hun på pleiehjem, forklarer Lyng.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer