Sophie Elise Isachsen:

«Flytter» til Tromsø

Toppbloggeren er på ny leilighetsjakt.

FLYTTER: Toppbloggeren flytter fra hovedstaden - i hvert fall delvis. Dette melder hun på bloggen sin. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
FLYTTER: Toppbloggeren flytter fra hovedstaden - i hvert fall delvis. Dette melder hun på bloggen sin. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Blogger og influenser Sophie Elise Isachsen (24) flytter til Tromsø. Dette skriver hun på bloggen sin torsdag kveld.

Sophie Elise flyttet fra Harstad til Oslo i 2014, og i fjor vår kjøpte 24-åringen seg et rekkehus, hvor hun i dag bor sammen med kjæresten Kasper Kristoffersen. Nå ser det derimot ut til at hun ønsker seg bort fra by og larm.

Beholder boligen

På bloggen sin skriver Isachsen at hun har vært i banken, og fått klarsignal på boliglån. Nå er hun på utkikk etter leilighet i Tromsø, og begrunnelsen skal være at kjæresten hennes Kasper studerer i byen, og bruker en del tid der.

Hun skal derimot ikke flytte nordover på fulltid, skal vi tro bloggeren.

«Jeg skal beholde boligen jeg har i Oslo og fortsette å bo der når jeg må til Oslo for jobb og diverse. Jeg ser for meg å bruke tiden min litt 50/50 på begge stedene, kanskje to uker her og to uker der», skriver 24-åringen i blogginnlegget.

Primært ønsker hun å kjøpe leilighet i «Nordens Paris» før jul, men det avhenger av at hun faktisk finner noe hun liker. Om hun ikke finner drømmeleiligheten før den tid, fortsetter hun å se på nyåret.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer