Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Sophie Elise Isachsen:

«Flytter» til Tromsø

Toppbloggeren er på ny leilighetsjakt.

FLYTTER: Toppbloggeren flytter fra hovedstaden - i hvert fall delvis. Dette melder hun på bloggen sin. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
FLYTTER: Toppbloggeren flytter fra hovedstaden - i hvert fall delvis. Dette melder hun på bloggen sin. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

Blogger og influenser Sophie Elise Isachsen (24) flytter til Tromsø. Dette skriver hun på bloggen sin torsdag kveld.

Sophie Elise flyttet fra Harstad til Oslo i 2014, og i fjor vår kjøpte 24-åringen seg et rekkehus, hvor hun i dag bor sammen med kjæresten Kasper Kristoffersen. Nå ser det derimot ut til at hun ønsker seg bort fra by og larm.

Beholder boligen

På bloggen sin skriver Isachsen at hun har vært i banken, og fått klarsignal på boliglån. Nå er hun på utkikk etter leilighet i Tromsø, og begrunnelsen skal være at kjæresten hennes Kasper studerer i byen, og bruker en del tid der.

Hun skal derimot ikke flytte nordover på fulltid, skal vi tro bloggeren.

«Jeg skal beholde boligen jeg har i Oslo og fortsette å bo der når jeg må til Oslo for jobb og diverse. Jeg ser for meg å bruke tiden min litt 50/50 på begge stedene, kanskje to uker her og to uker der», skriver 24-åringen i blogginnlegget.

Primært ønsker hun å kjøpe leilighet i «Nordens Paris» før jul, men det avhenger av at hun faktisk finner noe hun liker. Om hun ikke finner drømmeleiligheten før den tid, fortsetter hun å se på nyåret.

PÅ RØD LØPER MED PAPPA: Sophie Elise gruet seg litt til Elle-festen. Vis mer

Vil trekke seg tilbake

I blogginnlegget innrømmer Isachsen at det blir godt å komme seg bort fra hovedstaden.

«Det blir fint å ha base i en annen by, hvor jeg kan trekke meg litt tilbake for å fokusere på skrivingen og meg selv. Det er der jeg vil komme for å senke skuldrene, og heller ha fullt kjør når jeg er i Oslo. Nå har jeg aldri 'space', og i Harstad er det også mye sosialt», skriver hun.

KOMMENTARENE STRØMMET INN: Sophie Elise delte bilde av at hun hadde fjernet silikonen. Responsen var overraskende. Reporter: Thea Hope / Video og edit: Kine Falch Vis mer

Bloggeren innrømmer også at det er en god investering for henne å kjøpe leilighet i Tromsø, og at hun har planer om å eventuelt leie ut leiligheten når hun og kjæresten ikke er der.

Vil bo i Oslo

Selv om hun nå planlegger å bo i Tromsø i en periode, er hun klar på at hun ikke kommer til å flytte dit permanent.

«Tro meg, det er i Oslo jeg vil bo og leve, men det blir spennende å teste ut en annen by for en periode. Det er ikke aktuelt for meg å flytte på fulltid på grunn av jobb, jeg må til Oslo ofte uansett», poengterer hun til leserne sine.

Dagbladet har forsøkt å komme i kontakt med Sophie Elise Isachsen fredag, foreløpig uten hell.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling