Sofie Nilsen:

Flytter

Influenseren røper at hun er på vei vekk fra Oslo.

STORE PLANER: Sofie Nilsen er klar for å ta for seg verden. Foto: Terje Pedersen / NTB
STORE PLANER: Sofie Nilsen er klar for å ta for seg verden. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Sofie Nilsen (26) ble kjent gjennom «Paradise Hotel» i 2017. Der fant hun også kjærligheten med med-deltaker Morten Botten (26). De var blant annet med på TV 2-programmet «Bloggerne». De to kjøpte leilighet sammen i Trondheim, men kort tid seinere ble det slutt.

I fjor sommer kunne Nilsen fortelle Dagbladet at turen gikk mot Oslo, og at hun skulle leie leilighet i hovedstaden under coronapandemien.

Nå som pandemien går mot slutten betyr det også nye flytteplaner for influenseren. Det forteller hun i en video på YouTube.

- Nå skal jeg pakke ned leiligheten fordi jeg flytter ut 1. juli. Jeg flytter faktisk tilbake til Tromsø, fordi nå skal jeg gjøre de planene jeg hadde tenkt til å gjøre før corona kom, forteller hun.

Base hjemme

Nilsen forteller at hun får første vaksinedose neste uke, og at hun derfor endelig skal reise utenlands igjen. Da blir det tur i september til USA, hvor hun har tenkt til å være i to måneder.

- Grunnen til at jeg solgte leiligheten min var at jeg vil reise verden rundt. Jeg har ingen planer, men skal ta alt som det kommer. Jeg skal også reise i januar, hvis jeg har lyst til å dra til Bahamas, så gjør jeg det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer