Margaret Berger:

Flyttet ut av byen

Sangeren og samboeren fikk nok av storbylivet.

NY PLATE: Musikkartist Margaret Berger ankom den røde løperen i anledning premieren på Aksel Hennies «I onde dager». Reporter: Anniken Aronsen. Video: Celina Morken. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Margaret Berger (35) har bodd nesten hele sitt voksne liv på Grünerløkka i Oslo. Under pandemien begynte imidlertid hun og samboer, reklamemann Glenn Huth Mæland (44), å kikke etter et nytt sted å bo.

Før jul i fjor kunne de feire huskjøp.

- Nå bor vi i Drøbak, og koser oss masse med det. Det går an å bo utenfor Oslo, jeg må bare si ifra om det, og at det er veldig fint der, sier hun under premieren av «I onde dager».

Landlig med puls

Der dukket hun opp med samboeren som hun møtte i 2016. For de fleste har det gått under radaren at paret tok med seg sin nå to år gamle sønn Sander til Drøbak for over et halvår siden.

Drøbak ligger i Frogn kommune, en times kjøretur unna Oslo.

- Har du vært der eller? Det er veldig, veldig fint. Det er en perfekt blanding av å bo i nærheten av Oslo, men fortsatt litt landlig, samtidig som det har puls også. Så den avgjørelsen er vi veldig fornøyde med, stråler hun.

Berger kan fortelle at den lille familien så langt har hatt en kjempefin sommer, og at hun under corona har jobbet tett med musikken. Hun har blant annet gitt ut tre norske låter, til kontrast til hennes tidligere utgivelser, som har vært på engelsk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer