Hertuginne Meghan og prins Harry:

Fødestedet avslørt etter ryktene

«Hemmelige» detaljer på avveie.

FORVIRRING: Det var lenge usikkert hvor hertuginne Meghan faktisk hadde planer om å føde. Ryktene skulle ha det til at hun ville føde hjemme, men om det var tilfellet, fikk hun ikke viljen sin. Foto: NTB scanpix
FORVIRRING: Det var lenge usikkert hvor hertuginne Meghan faktisk hadde planer om å føde. Ryktene skulle ha det til at hun ville føde hjemme, men om det var tilfellet, fikk hun ikke viljen sin. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Mandag 6. mai kunne det britiske kongehuset glede seg over nok et nytt medlem, da prins Harry (34) og hertuginne Meghan (37) ble foreldre for første gang. En overlykkelig, nybakt pappa kunne stolt fortelle sto bra til med mor og barn etter fødselen.

Bare dager etter viste de fram den lille karen for første gang. Foran et oppmøtt pressekorps holdt de den lille gutten, som har fått navnet Archie Harrison Mountbatten-Windsor, og sprudlet nærmest over av lykke da de fortalte om kjærligheten de har for barnet.

Selv om mye informasjon om fødselen ble utgitt til pressen bare timer etter at den var gjennomført, har fansen i halvannen uke lurt på hvor den faktiske fødselen fant sted. Helt siden svangerskapet ble kunngjort har det nemlig versert rykter om at hertuginne Meghan ønsket å føde hjemme, med moren sin ved sin side.

Andre har hevdet at Lindo-fløyen på St. Mary's-sykehuset i London har stått klar, slik at hun dermed kunne gå i fotosporene til hertuginne Kate (37) og prinsesse Diana. Valget falt derimot ikke på noen av de ovennevnte alternativene, om vi skal tro People og Sky News.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer