Mariann Thomassen:

Fødselen endte i keisersnitt: - Hodet satt fast

Artisten deler fødselshistorien sin.

SLITSOM FØDSEL: Artist Mariann Thomassens fødsel av datteren varte i et helt døgn. Nå forteller hun om opplevelsen i den nyeste episoden av podkasten «Fødselspodden». Foto: Tore Skaar
SLITSOM FØDSEL: Artist Mariann Thomassens fødsel av datteren varte i et helt døgn. Nå forteller hun om opplevelsen i den nyeste episoden av podkasten «Fødselspodden». Foto: Tore Skaar Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Artist og Surferosa-vokalist Mariann Thomassen (40) fikk sitt første barn, en liten datter, for snart ett år siden.

Baby-nyheten delte hun den gang på Instagram hvor hun også avslørte at fødselen trakk ut og at det endte med at hun måtte ta keisersnitt. Mariann har ikke delt noen videre detaljer om fødselen, før nå.

Slitsomt døgn

I den nyeste episoden av podkasten «Fødselspodden» med programleder Randi Fuglehaug (38) er Mariann gjest og deler åpent om den 24 timers lange fødselen av datteren.

- Det var en aktiv fødsel i 24 timer der hun (datteren, journ.anm.) faktisk satt fast. På slutten hadde jeg sju kraftige rier på ti minutter. Hun lå bare og stanget hodet inn i sida, altfor lenge, forteller en ærlig Mariann i podkasten.

Videre forteller artisten at hun var ekstremt sliten da den ene legen kom inn og skulle kjenne etter.

- Hånda hennes dirret noe sinnssykt, så jeg lurte på om hun fikk strøm i seg eller noe sånt. Jeg tenkte: «Herregud, ligger ungen min inni der og stanger hodet så fort, shit hva skjer?», men det var bare riene. Det var så kraftige rier, også satt hun jo fast, alt jobbet imot, forteller Mariann videre, og legger til:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer