ÅPNER OPP: Hollywood-skuespilleren Diane Kruger kommenterer for første gang fødselen, som fant sted i all hemmelighet i starten av november. Foto: NTB Scanpix
ÅPNER OPP: Hollywood-skuespilleren Diane Kruger kommenterer for første gang fødselen, som fant sted i all hemmelighet i starten av november. Foto: NTB ScanpixVis mer

Diane Kruger ble mamma:

Fødte i hemmelighet. Nå bryter hun tausheten

- Jeg er sliten.

I slutten av mai ble det kjent at Hollywood-paret Diane Kruger (42) og Norman Reedus (49) ventet barn sammen, og i begynnelsen av november kom den gledelige nyheten om at den tyske skuespilleren hadde blitt mor for første gang.

Kruger og ektemannen bekreftet aldri selv graviditeten og kommenterte heller ikke fødselen, noe som førte til hete spekulasjoner om hvorvidt babyryktene stemte eller ikke.

Sliten etter fødselen

I et nytt intervju med Extra TV bryter 42-åringen imidlertid tausheten om den hemmelige fødselen, og kommenterer den gledelige nyheten for første gang. Hun avslører samtidig barnets kjønn.

- Hun er veldig liten, men jeg er sliten. Jeg føler meg som en superhelt akkurat nå, sier Kruger i intervjuet, og avslører dermed at det er en liten jente de har ønsket velkommen til verden.

Selv om det bare er en drøy måned siden paret ble foreldre sammen for første gang, har ikke Diane Kruger ligget på latsiden. De siste ukene har hun dukket opp på en rekke arrangementer - deriblant på den stjernespekkede Versace-visningen i New York nylig.

Artikkelen fortsetter under bildene.

FORELDRE: Skuespillerparet ble foreldre for første gang 2. november i år. Norman Reedus har også en 18 år gammel sønn fra et tidligere forhold. Her er paret på Versace-visningen i New York den 2. desember. Foto: AFP/ NTB scanpix
FORELDRE: Skuespillerparet ble foreldre for første gang 2. november i år. Norman Reedus har også en 18 år gammel sønn fra et tidligere forhold. Her er paret på Versace-visningen i New York den 2. desember. Foto: AFP/ NTB scanpix Vis mer
DIANE KRUGER: Stjernen strålte i sort på Chanel-visning i New York i starten av desember. Foto: NTB scanpix
DIANE KRUGER: Stjernen strålte i sort på Chanel-visning i New York i starten av desember. Foto: NTB scanpix Vis mer

Farget håret turkis

Skuespilleren stilte til intervju med Extra TV i forbindelse med den nye filmen «Welcome to Marwen» som kommer på kino 21. desember.

I filmen har Krugers karakter turkis hår, noe som vil si at hun måtte farge håret for rollen. Det er noe hun også vil la sin datter gjøre en gang i framtida.

- Jeg ville latt henne gjøre det. Absolutt. Jeg skulle ønske min egen mor ville latt meg gjøre noe slikt. Jeg er usikker på om jeg kommer til å bli en morsom mor, men når det kommer til hårfarge, blir det ett lett ja, sier stjerna i intervjuet.

Krugers partner, «Walking Dead»-stjerna Normas Reedus, har fra før av en 18 år gammel sønn fra sitt forhold med den danske supermodellen Helena Christensen. De to var et par fra 1998 til 2003.

Artikkelen fortsetter under bildet.

PREMIEREKLAR: Diane Kruger på «Welcome to Marwen»-premieren i Los Angeles 10. desember - en drøy måned etter fødselen. Foto: NTB Scanpix
PREMIEREKLAR: Diane Kruger på «Welcome to Marwen»-premieren i Los Angeles 10. desember - en drøy måned etter fødselen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Møttes på filmsettet

Kruger og Reedus møttes for første gang i 2015, da de spilte sammen i filmen «Sky». På den tida var førstnevnte sammen med skuespiller Joshua Jackson (40).

I 2016 tok forholdet til «Dawson's Creek»-stjerna slutt, og året etter begynte romanseryktene å svirre mellom Kruger og Reedus - etter at de ifølge Us Weekly skal ha blitt observert kyssende gatelangs i New York.

Under Golden Globe-utdelingen i januar dukket de for første gang opp på den røde løperen sammen, noe som ifølge Bustle er «den typiske Hollywood-måten» å bekrefte et forhold på

I april ble det kjent at «Inglourious Basterds»-skjønnheten hadde lagt ut en leilighet i Tribeca-området på Manhattan for salg - etter at hun og kjæresten hadde begynt å se etter hus sammen.