- Føler at det er mitt kall

OnklP åpner opp om papparollen.

FOKUS PÅ MUSIKK OG FAMILIE: Pål Tøien, kjent under artistnavnet OnklP i Sofienbergparken. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
FOKUS PÅ MUSIKK OG FAMILIE: Pål Tøien, kjent under artistnavnet OnklP i Sofienbergparken. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Rapperen Pål Tøien, bedre kjent som OnklP, har i en årrekke vært blant landets mest populære. Allerede som unggutt markerte han seg i rapkollektivet Dirty Oppland, som etter hvert resulterte i den kjente rapduoen Jaa9 & OnklP.

De siste åra har han toppet listene med OnklP & De Fjerne Slektningene, som blant annet markerte seg godt med «Styggen på ryggen» for noen år siden. Den fikk gjengen Spellemannpris for i 2014, i kategorien «Årets låt».

I tillegg kan det sies at rapperen brått nådde ut til langt flere da han var med i «Hver gang vi møtes». Siden den gang har 35-åringen gitt ut flere singler, både solo og med bandet.

Han har også rukket å bli far, en side av seg selv han sjelden prater om. I 2017 kunne han nemlig dele med fansen at han og kjæresten, Helene Holst, hadde blitt foreldre til ei lita jente.

Trives i rollen

«Torsdag 5. oktober kom nydelige Amanda til verden. Nesten 4 kg og 51 cm. Alt står bra til med Helene & baby:) Tusen takk til alle som har hjulpet til i denne perioden, og til pressen som har respektert vårt ønske om privatliv. Jeg bare henger ut med dattera mi jeg, Peace», skrev rapperen på Facebook da.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer