Chrissy Teigen i valgkampbråk:

- Føler at jeg absorberer dritt døgnet rundt

Den norskættede modellen støtter Hillary Clinton i valgkampen.

ENGASJERT: 4. oktober stod Chrissy Teigen på talerstolen under et valgkamp-arrangement i Las Vegas, til støtte for demokratenes presidentkandidat Hillary Clinton og Catherine Cortez Masto, som er kandidat til senatet. Samme kveld delte hun sine kritiske meninger om republikanerne under en valgkamp-debatt, og stengte Twitter-kontoen sin like etterpå. Foto: Ethan Miller/Getty Images/AFP/NTB Scanpix
ENGASJERT: 4. oktober stod Chrissy Teigen på talerstolen under et valgkamp-arrangement i Las Vegas, til støtte for demokratenes presidentkandidat Hillary Clinton og Catherine Cortez Masto, som er kandidat til senatet. Samme kveld delte hun sine kritiske meninger om republikanerne under en valgkamp-debatt, og stengte Twitter-kontoen sin like etterpå. Foto: Ethan Miller/Getty Images/AFP/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er ikke bare mellom president- og visepresidentkandidatene det kan gå en kule varmt under den amerikanske valgkampen.

Den norskættede modellen og TV-profilen Chrissy Teigen (30) fulgte debatten mellom visepresidentkandidatene Mike Pence og Tim Kaine tirsdag, og delte meningene sine på Twitter underveis.

I etterkant har Teigen valgt å gjøre Twitter-kontoen sin privat, slik at ikke «hele internett» lenger kan se, dele og linke til Twitter-meldingene hennes.

Grunnen skal være mengden med negative reaksjoner Teigen fikk etter å ha uttalt seg kritisk om republikanernes visepresidentkandidat under debatten, skriver Huffington Post.

Gjorde narr av Trump

Ifølge BuzzFeed, som har gjengitt noen av Teigens tweets under valgkampdebatten, rettet hun også et spark mot republikanernes presidentkandidat Donald Trump (70).

«Tenk deg å måtte forsvare Donalds uttalelser til punkt og prikke. Ingen enkel oppgave», skriver modellen i en av Twitter-meldingene sine.

Som kjent har Trump skapt et utall overskrifer de siste månedene, som følge av sine mange kontroversielle uttalelser. Presidentkandidaten har også gått så langt at andre republikanere har skygget banen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer