«Farmen»:

- Føler det blir feil

TV 2 har besluttet å avlyse årets «Farmen»-finalefest.

INGEN FEST: Det blir ingen finalefest for årets «Farmen»-deltagere. Foto: Espen Solli / TV2
INGEN FEST: Det blir ingen finalefest for årets «Farmen»-deltagere. Foto: Espen Solli / TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
LES ALT OM CORONA

Saken oppdateres!

Søndag skal det endelig avgjøres hvem som stikker av med seieren i årets «Farmen»-sesong. Og som alltid etter en finale - venter en finalefest.

Men nå har TV 2 besluttet å avlyse årets finalefest på grunn av coronasituasjonen:

- Vi skulle gjerne ha samlet alle til en storstilt finalefest for Farmen førstkommende søndag. Det hadde årets deltakere virkelig fortjent. Men med den smitte-situasjonen som er i Oslo nå så føler vi at det blir feil, og vi håper og tror at alle involverte har forståelse for denne avgjørelsen, skriver pressesjef i TV 2 i en epost til Dagbladet.

FJERDEPLASS: Fire ble til tre i den aller siste konkurransen før finaledagen på «Farmen». Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Trist

Dagbladet tar kontakt med den utslåtte «Farmen»-deltakeren Grethe Enlid (50) for å høre hva hun tenker om TV 2s beslutning,. Hun jobber selv i helsevesenet.

- Det synes jeg er trist og restriksjonene som kom idag tilsier at vi kan være opptil 100 stykker. Derfor er det er ingen grunn til avlysning slik jeg ser det, sier hun, og legger til:

- Jeg syns vi hadde fortjent å møtt hverandre igjen!

Også Amalie Lund (23) har fått med seg nyheten om avlysningen:

- Det er veldig, veldig kjipt. Det er tre dager før finalen og jeg synes at de burde tenkt seg nøyere om. Nå har alle booket alt og alt er klart. Vi kunne heller minimert antall, eller hatt testing i døra eller noe sånt synes jeg. Denne festen er noe vi har ventet på så lenge, så går bare alt i knas noen få dager før, sier en skuffet 23-åring, før hun legger til:

- Jeg skjønner at TV 2 velger å gjøre det, men jeg synes det er ganske kjipt overfor oss deltakerne.

BARE NESTEN: To deltakere måtte forlate «Farmen»-gården på den første dagen av finaleuka. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Finalist Daniel Engeli Godø (30) tar imidlertid ikke avlysningen så hardt:

- Det går veldig fint. Hva skal man gjøre? Man må nesten bare ta det med et smil egentlig, og finne en god løsning på det. Det er fortsatt muligheter for å møtes, sier hanm optimistisk.

Avgjøres søndag

Hvem som vinner «Farmen 2021» gjenstår å se, men at det blir enten Tonje Frigstad (21), Heidi Lereng (24) eller Godø er i alle fall sikkert.

Frigstad og Lereng har vært inne på gården helt fra start, mens sistnevnte vant sidekonkurransen «Torpet» og kjempet seg dermed inn på «Farmen» på det viset.

ROMANTISK: Simon Tronstad og Tonje Frigstad har hatt en pågående flørt inne på «Farmen». I onsdagens episode kom det etterlengtede kysset. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Simon Tronstad Jacobsen endte opp med den sure fjerdeplassen, etter han tapte mot Lereng i siste del av en tredelt gårdskonkurranse.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer