Hailey Baldwin:

Føler fansen prøver å ødelegge ekteskapet

Sliter med netthets fra følgerne til sangstjerna.

FRUSTRERT: Hailey Baldwin har sett seg lei på all den negative oppmerksomheten fra fansen til ektemannen, Justin Bieber. Foto: NTB scanpix
FRUSTRERT: Hailey Baldwin har sett seg lei på all den negative oppmerksomheten fra fansen til ektemannen, Justin Bieber. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært mange oppslag i amerikanske medier om superstjerna Justin Bieber (25) den siste tiden, etter at det kom fram at 25-åringen har slitt med sin mentale helse over en lengre periode.

Bieber bekreftet dette selv i et lengre innlegg på Instagram, og fortalte at ikke alt har vært like enkelt de siste månedene. Den krevende situasjonen skal ifølge en rekke medier sette sitt preg på dagliglivet, men selv om superstjerna har slitt psykisk, skal ikke dette ha noe med ekteskapet til modell Hailey Baldwin (22) å gjøre.

Stjerneparet giftet seg for drøye seks måneder siden, og i løpet av den tiden har Baldwin fått kjenne på all oppmerksomheten fra fanskaren til sangstjerna. Medier verden over skriver titt og ofte om det verdenskjente stjerneparet, og prøver stadig å finne feil eller spekulere over privatlivet deres.

STJERNE: Justin Bieber har fans over hele verden, og får mye oppmerksomhet hvor enn han går. Det har kona Hailey Baldwin fått kjenne på. Foto: NTB Scanpix
STJERNE: Justin Bieber har fans over hele verden, og får mye oppmerksomhet hvor enn han går. Det har kona Hailey Baldwin fått kjenne på. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Opplever netthets

Som et verdenskjent ektepar kan det være vanskelig å hele tiden være i offentlighetens søkelys, og dette er noe Baldwin har fått føle på.

I et nylig intervju med magasinet Cosmopolitan, gjengitt av E! Online, forteller Baldwin om utfordringene med å takle hetsen fra den store fanskaren til ektemannen.

- De vil se at du mislykkes, uansett grunn. Jeg veit ikke om det er fordi de vil si at «det var det jeg sa», eller fordi de ønsker å ha rett. Jeg veit virkelig ikke hva ideen bak å forsøke og ødelegge et forhold eller en person er, forteller Baldwin i intervjuet, og legger til at «det er en ond verden vi lever i».

Se dette innlegget på Instagram

25 sure looks good on u lover.. 🖤

Et innlegg delt av Hailey Rhode Bieber (@haileybieber)

Det viser seg nemlig at det ikke bare er mediene verden over som spekulerer på ekteskapet til Baldwin og Bieber. Spesielt den yngre generasjonen av fanskaren til sangstjerna lirer stadig av seg ufyselige kommentarer på Baldwins sosiale medier-kontoer.

- Problemet er at barn blir besatt av andre og føler at de tror de er såret, og får vondt av dem, og de har vondt de også. De tror at de kjenner disse menneskene som er berømte, fordi livene deres er så utsatt, forklarer 22-åringen til magasinet.

FORLOVET: Justin Bieber og modell Hailey Baldwin er forlovet, opplyser flere kilder. Men hvem er egentlig Baldwin? Dagbladet forklarer. Video: CNN Vis mer Vis mer

Prøver å stenge det ute

Dette er noe som gjør Biebers kone svært frustrert over å leve i offentlighetens søkelys. Hun forteller at hun synes det er slitsomt at andre skaper scenarioer i hodet sitt om hva de tror kommer til å skje.

Den anerkjente modellen påpeker likevel at hun har sluttet å bry seg om de negative kommentarene, og at hun derfor har valgt å ikke lenger lese kommentarer fra følgerne sine.

- Folk kan være så slemme, og jeg føler at hvis du ikke vil la det gå inn på deg, så ikke les kommentarene, og la de påvirke deg.

Se dette innlegget på Instagram

My little bean

Et innlegg delt av Justin Bieber (@justinbieber)

Likevel er det omtrent umulig å ikke la seg påvirke, ifølge Baldwin, som forteller at hun alltid kommer til å bry seg til en viss grad, men at hun jobber med seg selv.

- Jeg kjenner ikke disse menneskene, de kjenner ikke meg, de er ikke en del av mitt liv eller forhold, forteller hun, og legger til at den konstante kritikken kan bli mye til tider, men at hun da velger å slette Instagram-kontoen sin i noen dager.

I løpet av de dagene fokuserer hun på de viktige tingene i livet, som for henne er relasjonen med familie og venner, og hun forteller at det er godt å vite at hun alltid har venner og familie som står ved hennes side.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer