Hailey Baldwin:

Føler fansen prøver å ødelegge ekteskapet

Sliter med netthets fra følgerne til sangstjerna.

FRUSTRERT: Hailey Baldwin har sett seg lei på all den negative oppmerksomheten fra fansen til ektemannen, Justin Bieber. Foto: NTB scanpix
FRUSTRERT: Hailey Baldwin har sett seg lei på all den negative oppmerksomheten fra fansen til ektemannen, Justin Bieber. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært mange oppslag i amerikanske medier om superstjerna Justin Bieber (25) den siste tiden, etter at det kom fram at 25-åringen har slitt med sin mentale helse over en lengre periode.

Bieber bekreftet dette selv i et lengre innlegg på Instagram, og fortalte at ikke alt har vært like enkelt de siste månedene. Den krevende situasjonen skal ifølge en rekke medier sette sitt preg på dagliglivet, men selv om superstjerna har slitt psykisk, skal ikke dette ha noe med ekteskapet til modell Hailey Baldwin (22) å gjøre.

Stjerneparet giftet seg for drøye seks måneder siden, og i løpet av den tiden har Baldwin fått kjenne på all oppmerksomheten fra fanskaren til sangstjerna. Medier verden over skriver titt og ofte om det verdenskjente stjerneparet, og prøver stadig å finne feil eller spekulere over privatlivet deres.

Opplever netthets

Som et verdenskjent ektepar kan det være vanskelig å hele tiden være i offentlighetens søkelys, og dette er noe Baldwin har fått føle på.

I et nylig intervju med magasinet Cosmopolitan, gjengitt av E! Online, forteller Baldwin om utfordringene med å takle hetsen fra den store fanskaren til ektemannen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer