Keira Knightley:

- Føler meg forferdelig

Keira Knightley og familien har testet positivt for corona.

SMITTET: Skuespiller Keira Knightley og familien er blitt rammet av coronaviruset. Foto: Christine Chew / UPI / Shutterstock / NTB
SMITTET: Skuespiller Keira Knightley og familien er blitt rammet av coronaviruset. Foto: Christine Chew / UPI / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
LES ALT OM CORONA

Den populære skuespilleren Keira Knightley (36) avslører at hun og familien har testet positivt for corona, melder Entertainment Tonight.

I et ferskt intervju om sin kommende film «Silent Night» med Stella magazine, forteller Knightley hun for øyeblikket befinner seg i isolasjon med familien.

BØNN TIL FØLGERNE: Kvinne ber folk om å ta vaksinen i siste video før hun dør av covid. Video: Tiktok - atasteofalex. Vis mer

- Føler meg forferdelig

Under intervjuet kommer det fram at hele familien kjemper om å bli friske igjen, og det er tydelig at viruset har preget henne.

- Jeg har corona og jeg føler meg forferdelig, sier Knightly.

Også ektemannen, den britiske musikeren James Righton (38), testet positivt, men han er foreløpig symptomfri.

«Pirates of The Caribbean»-stjerna spøkte videre med at ektemannen er svært fornøyd med at han ikke har opplevd noen symptomer.

- Han er overbevist om at det er fordi han er en av dem som svømmer i iskaldt vann, og det er ikke jeg, forteller hun.

SMITTET: Både Keira Knightley og ektemannen James Righton har testet positivt for coronaviruset. Foto: Splash News / NTB
SMITTET: Både Keira Knightley og ektemannen James Righton har testet positivt for coronaviruset. Foto: Splash News / NTB Vis mer

I tillegg deler 36-åringen at også barna deres Edie (6) og Delilah (2) har blitt smittet av viruset, men hun understreker at de begge er på bedringens vei.

GRAVIDNYHET: I «Funkyfam» får vi se hvordan Jørgine «Funkygine» Vasstrand reagerte da hun forsto at hun er gravid for fjerde gang. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Holder familien privat

For to år siden ble det kjent at Knightley og Righton hadde blitt foreldre for andre gang til lille Delilah (2).

Fra før har paret dattera Edie (4). De har tidligere vært svært private når det gjelder dattera, og Knightley har bare uttalt seg et fåtall ganger om henne.

Den prisvinnende skuespilleren uttalte seg blant annet om at dattera gikk gjennom det hun valgte å kalle en «treåringsfase» - med andre ord en trassalder i treårsalderen. Dette fortalte hun da hun gjestet «Live with Kelly and Ryan» i mars 2019, ifølge People.

- To år, da gikk det faktisk ganske bra. Hun var en engel. Det fikk meg til å tenke «Åh, jeg er den beste mammaen i verden», og så ble hun tre år, fortalte hun om dattera, og fortsatte:

- Vi har kommet oss ut av den «treåringsfasen», men nå er hun skikkelig opptatt av «PAW Patrol». Det er så irriterende, den hovedmelodien. Og programmet varer bare i rundt sju minutter, så man hører den ofte.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer