Tammy Slaton:

- Føler meg ikke bra

TLC-stjerna hadde aldri vært større.

VEKTNEDGANG: Tammy og Amy Slaton har delt åpent om deres slankeprosess i programmet «1000 lb sisters», hvorpå førstnevnte har gjennomgått en stor forvandling. Video: TLC/Rød Løper. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste åra har kanalen TLC gjort stor suksess i Norge, og realityserier som «Sister Wives», «Say Yes to the Dress» og «1000-Lb. Sisters» har falt som perler på ei snor.

I den sistnevnte serien har seere blitt kjent med søstrene Tammy og Amy Slaton. Der følger man deres liv og deres daglige kamp mot ekstrem fedme.

Sesong fire nærmer seg med stormskritt, og amerikanske People har fått innblikk i premieren. Der deler Tammy en nedslående beskjed.

DRAMATISK: «1000 lb sisters» er tilbake med sin fjerde sesong. Amy Slaton og Tammy Slaton tar med seerne på deres slankeprosess. Video: TLF/Rød Løper Vis mer

Bryter sammen

Mot slutten av sesong tre ble seere vitne til at hun nesten mistet livet på grunn av problemer med overvekt, alkohol, e-sigarettavhengighet og depresjon.

I etterkant besluttet hun å legge seg inn på et rehabiliteringssenter.

I premieren av sesong fire innser Tammy at hun aldri har vært større.

- For to måneder siden bestemte jeg meg for å dra tilbake til rehabiliteringssenteret. Jeg veide mer enn jeg noensinne har gjort, sier hun før man ser vekten vise 717 lbs - altså 325 kilo.

- Jeg føler meg ikke bra, sier hun videre og bryter sammen i tårer.

Minnes innleggelsen

Tammy ser også tilbake på den dagen hun ble lagt inn på sykehuset og nesten mistet livet.

- Jeg husker ingenting av det. Det svartnet helt. Jeg våknet ei uke seinere og fikk livreddende hjelp.

NETTFENOMEN: Whitney Thore full av energi, og har et ønske å vise verden at man trenger ikke å være sylslank eller ha six-pack for å kunne være rå til å danse. Video: TLC Vis mer

Hun erkjenner også at mens hun var i koma kunne hun høre stemmende til familiemedlemmene - hun husker også vagt at noen holdt henne i hånda.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer